Prima pagină  »  Ştiri  »  Revolutie in lumea auto autohtona: PiataAuto.md lanseaza prima televiziune auto online!
28 OCTOMBRIE 2009, 10:23
1,794
0
Revolutie in lumea auto autohtona: PiataAuto.md lanseaza prima televiziune auto online!
De Redactia PiataAuto.md
0
Am ajuns si la acest moment! Am pregatit mult acest eveniment si uite ca astazi a fost posibil sa-i dam startul! Republica Moldova are, incepand cu ziua de astazi, prima televiziune auto online!

BETA

Televiziunea lansata de noi astazi aduce tehnologiile noi in viata cotidiana, dar incearca sa pastreze si tot ce e mai bun de la o televiziune conventionala, prin eter. Intr-o etapa initiala, pe care noi o numim etapa BETA, vom testa regimul in care toate vor functiona. Ulterior, in dependenta de reactiile Dvs., a publicului nostru, si de parametrii tehnici observati vom ajusta functionarea de mai departe.

Concept. Cum functioneaza?

In fiecare zi, incepand cu 08:00 dimineata si pana la 19:00 seara, la fiecare ora apre un nou material video din lumea auto locala si mondiala. Prezentari video, spoturi publicitare nostime, crash-teste, curiozitati, tehnologii – toate bune si interesante din lumea auto isi vor gasi reflectia in televiziunea noastra online.

Vom incepe dimineata cu rubrica “Dimineata in viteza” (sau “emisiune”, daca vreti sa vorbim in termenii unei televiziuni clasice). Aici va vom prezenta masini rapide, motoare in viteze mari si mult dinamism. La amiaza, avem doua “pastile de ras” – atunci cand vrem o pauza cu totii, la mijloc de zi, ne va prinde cum nu se poate mai bine o destindere! Aici vom gasi lucruri nostime, haioase, care ne vor aduce zambetul pe buze si ne vor da doza de energie pentru a doua jumatate a zilei. Seara, la ora 18:00, avem “emisiunea” “Pastila de inspiratie”. Aici isi vor avea locul super masinile, super performantele si super luxul. Vor fi masinile de vis, care ne inspira pe toti cei indragostiti de volan.

Asteptam comentariile Dvs. la fiecare material video, asteptam reactiile vizavi de noua noastra lansare. Internetul este un domeniu in care evolutia depinde in mare masura de public, deci suntem receptivi fata de reactiile si sugestiile Dvs.!

Pentru o navigare usoara, televiziunea contine si o cautare facila in utilizare, dar avansata ca si functionalitati. Puteti sorta, filtra sau cauta prin cuvinte-cheie orice va intereseaza.

Program TV

Orice televiziune, isi duce emisiunile si dupa un program. Asta am incercat sa facem noi. In compartimentul; dedicat veti gasi link-ul “Program TV”, unde veti putea afla intotdeauna ce vom “emite” in urmatoarea saptamana! Senzational! Acum nu va ramane decat sa fiti alaturi de noi in fiecare zi, la fiecare ora, pentru noi si noi materiale video!

In timp vom pune un accent puternic si pe elaborarea de materiale locale. Speram sa asistam cu totii la o evolutie frumoasa a lansarii de astazi!

Vizionare placuta, dragi ONLINE TELESPECTATORI!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!