Prima pagină  »  Ştiri  »  Testosteronul impune barbatii sa procure sport car-uri
16 OCTOMBRIE 2009, 13:47
2,483
0
Testosteronul impune barbatii sa procure sport car-uri
De Constantin Mihalachi
0
Multi din noi au observat ca in momentul in care urcam intr-o masina sportiva dispozitia pare sa se imbunatateasca dintr-o data. Cu siguranta cineva ar putea crede ca fitele raspund de aceasta bucurie de moment, insa cercetatorii de la universitatea Concordia din Statele Unite ale Americii au o alta parere…

Testosteronul este principalul vinovat care ii face pe barbati sa se simta mai bine intr-un sport car veritabil, si cel care respectiv ii impulsioneaza sa cumpere bolizii cu sute de cai-putere sub capota. Acest fapt a fost demonstrat de cercetatori dupa ce au ales 39 de tineri pe care i-au lasat sa mearga la volanul unui Porsche 911 Carrera Cabriolet in valoare de 150.000 Dolari SUA. In scurt timp dupa aceasta, tinerilor li s-a cerut sa conduca o Toyota Camry cu o varsta de 16 ani.

Fiecare din tineri a condus vehicul atat pe o strada aglomerata, acolo unde puteau fi observati de femei, cat si pe un traseu extra-urban. Dupa o ora, a fost prelevata cate o monstra de saliva de la fiecare din tineri, in urma caruia s-a stabilit ca in Camry, nivelul hormonilor a ramas jos, insa odata urcati in Porsche nivelul testosteronului a crescut brusc la toti tinerii, indiferent daca acestia erau sau nu vazuti de domnisoare.

In asa mod, profesorul Gad Saad a declarat ca in urma acestui studiu s-a stabilit ca in comportamentul barbatilor au fost observate semnale sexuale, similare cu cele din lumea animalelor, unde masculul incearca sa demonstreze femelelor ca este cel mai bun dintre toti. Acest comportament practic le spune tuturor celorlalti pretendenti – “Nu ai putea sa conduci acest Porsche, nici macar nu ai putea sa-l inchiriezi”!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!