Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Caddy Maxi stabileste un nou record mondial!
22 OCTOMBRIE 2009, 16:46
2,074
0
Volkswagen Caddy Maxi stabileste un nou record mondial!
De Constantin Mihalachi
0
Un Volkswagen Caddy Maxi a stabilit un nou record mondial prin parcurgerea non stop a unei distante de 15.408 km de-a lungul rutei Transeurasia care porneste de la coasta Atlanticului din Portugalia, pana la coasta Pacificului din Rusia. In total, pilotii Matthias Gottenauer si Andreas Renz au parcurs distanta in 8 zile, 13 ore si 30 minute.

Transeurasia este cea mai lunga ruta din lume, pe perioada careia Caddy Maxi a trecut prin state ca Portugalia, Spania, Franta, Germania, Polonia, Letonia, Lituania si peste 4.800 km de drumuri de proasta calitate din Federatia Rusa. Special pentru acestea, s-a optat pentru versiunea 4Motion cu tractiune integrala, cea care a usurat misiunea soferilor in special pe teritoriul Federatiei Ruse, acolo unde au fost intalniti de portiuni de drum neasfaltate si pline de noroi.

“Datorita confortului, sigurantei si constructiei robuste, Volkswagen Caddy Maxi a devenit al treilea membru al echipei noastre” a declarat Andreas Renz, dupa ce Matthias Gottenauer a adaugat: “Prin parcurgerea acestei rute dificile intr-un timp record, Volkswagen a dat dovada de calitatea produselor sale”.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!