Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Group incepe la capacitate maxima activitatea in Rusia
23 OCTOMBRIE 2009, 11:31
1,739
0
Volkswagen Group incepe la capacitate maxima activitatea in Rusia
De Constantin Mihalachi
0
Dupa ce a devenit sponsorul oficial al Olimpiadei de iarna din Soci din anul 2014 si al echipei nationale de fotbal al Federatiei Ruse, Volkswagen se implica si mai mult in Rusia. Impreuna cu primul ministru Vladimir Putin, presedintele consiliului de administrare al companiei Volkswagen AG, Martin Winterkorn, au inaugurat noua uzina Volkswagen din orasul Kaluga. Aceasta face parte din strategia internationala de dezvoltare a companiei Volkswagen Group in una din cele mai importante piete.

De fapt, fabrica din Kaluga a produs incepand cu anul 2007 modele Volkswagen si Skoda pentru piata locala in peste 100.000 unitati. Insa incepand cu anul 2010, aceasta va activa la capacitate maxima de 150.000 unitati produse anual, cifra ce a crescut datorita propriului atelier de vopsire si a liniei de asamblare lansate de curand.

Investitiile companiei Volkswagen doar in uzina din Kaluga se ridica la 570 mln Euro, iar la nivel general, Volkswagen a investit in Federatia Rusa 774 mln Euro, fiind astfel cel mai mare investitor din sectorul automobilistic. In prezent, Volkswagen angajeaza peste 1.800 persoane la uzina din Kaluga, si alti 300 salariati la reprezentanta companiei din Moscova. Pana la sfarsitul anului 2010, uzina din Kaluga va dispune de 3.000 angajati…
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!