Prima pagină  »  Ştiri  »  Cadillac a dezvaluit noul CTS Coupe
27 NOIEMBRIE 2009, 11:50
2,583
0
Cadillac a dezvaluit noul CTS Coupe
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
O stire importanta a sosit de peste ocean, Cadillac a dezvaluit recent cel mai nou produs - CTS Coupe, un vehicul ce va fi disponibil pe piata americana incepand cu primavara anului 2010, moment din care va concura cu modele inedite precum Infiniti G37 si BMW Seria 6. In acest mod, Coupe-ul se alatura existentelor versiuni CTS Sport Sedan, puternicului CTS-V ce dizvolta 556 cai-putere, si noului CTS Sport Wagon.

Avand la baza versiunea CTS Sport Sedan, noul CTS Coupe ii este foarte asemanator acestuia in materie de design. Acest lucru este valabil si pentru marimea ampatamentului, care de fapt este identica pentru cele doua versiuni, fapt ce da dovada ca in ciuda formelor caracteristice unui coupe, CTS Coupe dispune de mlt spatiu la interior, si poate adaposti cu usurinta 4 pasageri.

Pentru ai fi subliniata si mai mult sportivitatea, CTS Coupe poate fi dotat optional cu scaune sportive Recaro, ce puteau fi regasite si pe Cadillac V-series, si care ofera posibilitatea de a fi ajustate in 14 pozitii. In afara de acestea, vehiculul este dotat cu o serie de tehnologii performante ca: posibilitate de conectare iPod/MP3 player, hard drive de 40 Gb, sistem de navigare, Bluetooth, camera video spate, sistem audio Bose 5.1 Cabin Surround s.a.

Standart, sub capota lui CTS Coupe este regasit propulsorul V6 de 3.6 litri cu o putere de 304 cai, ce este cuplat la cutia de viteze manuala cu 6 trepte, pe cand cutia de viteze cu 6 rapoarte automata cu sistemul Driver Shift Control este oferita optional. Consumul mediu al propulsorului de 3.6 litri este de 8.7 litri la 100 km. La fel in 2010 va fi oferita si versiunea V-series, care se va evidentia prin si mai multa putere si performanta.

Puterea este transmisa de cutia de viteze fie catre puntea spate, sau chiar catre ambile punti prin intermediul tractiunii integrale. Standart pentru CTS Coupe este oferit si sistemul StabilitiTrak care controleaza electronic sasiul.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!