Prima pagină  »  Ştiri  »  Aventuri urbane cu Toyota Corolla City (Partea 3)
4 DECEMBRIE 2009, 15:48
1,186
0
Aventuri urbane cu Toyota Corolla City (Partea 3)
De Serhei Solomonov
1
Spre atentia Dvs va oferim un alt material cu noua Toyota Corolla City, in care de aceasta data vom vorbi despre cum trebuie sa arate, si ce calitati trebuie sa dispuna automobilul perfect pentru mediul urban.

Avantajul caroseriei in trei volume

Inca un avantaj important de care dispune Corolla City este caroseria in trei volume. Cu alte cuvinte, propulsorul si portbagajul dispun de spatiu propriu, care nu este comun cu cel al interiorului. Trebuie sa fim deacord ca daca vorbim despre calatorii ceva mai lungi in afara orasului, nici o alta caroserie nu este mai confortabila decat sedan-ul, iar Toyota Corolla City este un sedan!

Volumul portbagajului este de 450 litri, un rezultat foarte bun pentru un sedan. In total, Corolla City dispune de o lungime de 4.5 metri, 1.8 metri in latime si de o inaltime de 1.5 metri. Trebuie sa mentionam ca aceste dimensiuni sunt ceva mai mari decat standartele automobilelor urbane, iar astfel unii conducatori ar putea intampina probleme cu parcarea automobilului in centrul capitalei. Insa acest fapt nu se compara cu buna dispozitie pe care o livreaza Corolla City din moment ce urcati in ea, mai ales ca aceasta demonstreaza un consum extraordinar de 5.7 l/100km.

Siguranta maxima. 5 stele la testele de siguranta EuroNCAP

Siguranta – acesta este factorul pe care il pretuiesc cel mai mult clientii in automobilele moderne. La acest capitol Toyota Corolla nu intampina probleme, deoarece programul european de testare a sigurantei EuroNCAP a remunerat calitatea sigurantei oferita de Toyota Corolla cu punctajul maxim - 5 stele. Cat priveste protectia copiilor si a pietonilor, Toyota Corolla a primit 4, respectiv 3 stele. Pentru a obtine acest rezultat maxim, Toyota Corolla dispune de un set intreg de sisteme de siguranta active si pasive care il vor ajuta pe conducator sa evite accidentele rutiere, iar chiar daca acestea vor surveni, sistemele vor avea in primul rand grija de pasageri si pietoni. Trebuie de mentionat ca Corolla City este echipata standart cu 4 airbag-uri.

Va continua…

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!