Prima pagină  »  Ştiri  »  Aventuri urbane cu Toyota Corolla City (Partea 4)
8 DECEMBRIE 2009, 16:54
1,394
0
Aventuri urbane cu Toyota Corolla City (Partea 4)
De Serghei Solomonov, prin Centrul Toyota Chisinau Continent
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Cat costa automobilul perfect pentru mediul urban Toyota Corolla City? Despre aceasta, si despre cum puteti economisi bani la procurarea unui automobil vom vorbi in materialul de astazi…

Oare cat costa noua Corolla in showroomul Toyota din orasul Chisinau? Corespunde oare aceasta pretului rezonabil pentru un automobil de oras? La aceste intrebari ve-ti raspunde fiecare pentru Dvs, eu doar pot constata ca pretul unei Toyota Corolla City este de 12.650 Euro. Pentru aceasta suma se ofera un automobil echipat cu ABS EBD, servodirectie, airag-uri frontale si laterale, aer conditionat, sistem de incalzire a scaunelor, player MP3, geamuri si oglinzi actionabile electric, s.a.

Daca este sa impartim pretul noii Toyota Corolla City pe parti, vom intelege ca si aici producatorul se straduie sa economiseasca pentru client, chiar si la cel mai nesemnificative lucruri.

Spre exemplu, vamuirea unui automobil nou in Republica Moldova cade pe umerii clientului si este din start inclus in pret. Pentru a vamui un sedan obisnuit cu dimensiuni compacte si propulsor de 1.6 litri, este necesar un efort financiar de 1.055 Euro, insa lucrurile stau altfel in cazul noii Corolla City care este dotata cu un propulsor de 1.33 litri, a carui vamuire il va costa pe client doar 585 Euro. Acelasi lucru se intampla si in cazul taxelor anuale pentru exploatarea drumurilor si asigurarea obligatorie auto, ambele tinand cont de capacitatea cilindrica a propulsorului.

Astazi, in Republica Moldova marca Toyota atrage atentia nu doar clientilor finali, dar si a vanzatorilor neautorizati, care propun clientilor modele Toyota importate din SUA si Orientul Mijlociu si care nu sunt adaptate conditiilor de exploatare din Republica Moldova. Acesti “dealer-i” neautorizati nu au posibilitatea sa efectueze controlul tehnic al automobilelor importate, nu dispun de un depozit de piese de schimb originale, ei au doar dorinta de a comercializa cat mai repede automobilul, si de a rupe orice legatura cu clientul.

Singurul importator oficial Toyota si Lexus in Republica Moldova este compania “Continent”, care are grija de client si automobilul procurat pe toata perioada de exploatare a vehiculului. Procurarea automobilului de la dealer-ul oficial ofera o multitudine de avantaje in comparatie cu punctele neautorizate de vanzare a automobilelor Toyota. Aici pot fi numite urmatoarele: adaptarea automobilelor la conditiile de exploatare in Republica Moldova, legalitatea actelor incheiate, deservirea tehnica ulterioara la cel mai inalt nivel. Uzina Toyota ofera o garantie de 3 ani sau 100.000 km pentru toate modelele importate in Republica Moldova si procurate de la dealer-ul oficial, compania Continent. Trebuie sa mentionam ca aceste automobile sunt elaborate in baza standartelor europene de siguranta, si a fost luata in calcul si situatia climaterica din Moldova.

Continuand traditia de a economisi banii cientilor, Centrul Toyota Chisinau “Continent” propune tuturor clientilor ce au procurat un model Toyota sa participe la “Programul de Loialitate”, carora le emite gratis un discount card Toyota.

Orice doritor poate efectua gratuit drive test-ul cu noua Toyota Corolla City la showroom-ul Toyota care este amplasat pe viaduc-ul “Centru-Botanica”.

Va continua…


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!