Prima pagină  »  Ştiri  »  Bentley ajuta in mod original un azil de batrani
3 DECEMBRIE 2009, 12:36
1,229
0
Bentley ajuta in mod original un azil de batrani
De Constantin Mihalachi
0
Chiar daca compania Bentley Motors este cunoscuta in intreaga lume ca un producator de automobile de lux, recent constructorul din Crewe a demonstrat iarasi ca tine foarte mult si la persoanele nu la fel de potente finaciar ca clientii companiei.

In cazul dat vorbim de persoanele azilului de batrani Sfantul Luke din Marea Britanie, care pe parcursul acestui an au apelat la constructorul de lux Bentley ca acesta sa-I ajute cu restaurarea autobuzului detinut de ospiciu. Bentley a raspuns rapid cererii, mai ales ca in ultimii 3 ani compania a sustinut cu diferite ocazii azilul, cel mai recent fiind in Aprilie 2009, atunci cand Bentley a sustinut renovarea uneia din cladirile ospiciului si restaurarea gradinii.

Cat priveste restaurarea autobuzului cu doua nivele London Routemaster, la restaurarea acestuia au lucrat 59 angajati Bentley, timp de aproximativ 2.000 ore. Echipa ce a avut sarcina de a restaura autobuzul a incercat sa mentina cat mai multe din elementele originale ale acestuia, cat si sa-l adapteze la cerintele azilului Sfantul Luke intr-o maniera tipica pentru Bentley.

Aceasta inseamna ca a fost utilizata pentru scaune acelasi tip de piele ca si pentru luxoasele exemplare Bentley, care a fost cusuta manual cu logo-urile azilului si a companiei Bentley. O alta echipa de salariati Bentley ce fac parte din atelierele de prelucrare a lemnului si mentinere a interiorului au depus toate eforturile pentru a prelucra cat mai calitativ suprafetele, si de a dota vehiculul cu diferite elemente practice ce ar deveni utile ocupantilor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!