Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW Group se lupta cu schimbarile climaterice
8 DECEMBRIE 2009, 12:29
1,267
0
BMW Group se lupta cu schimbarile climaterice
De Constantin Mihalachi
0
La Conferinta Natiunilor Unite privind Schimbarile Climaterice ce se desfasoara intre 7 si 18 Decembrie in capitala daneza Copenhaga, pe langa faptul ca se va ocupa de transportarea participantilor la conferinta, BMW Group isi va demonstra dorinta de a lupta cu schimbarile globale climaterice prin participarea in cadrul diferitor evenimente dedicate acestui subiect.

In cadrul acestor evenimente, BMW Group isi va prezenta planul de micsorare a emisiilor de CO2 pentru intreaga sa gama de modele cu 25 % pana in anul 2020. Acest rezultat este foarte real pentru companie, mai ales ca aceasta a reusit intre anii 1995-2008 reducerea emisiilor pentru propriile vehicule cu acelasi indice – 25 %, cat si pentru faptul ca dispune de asa modele ca MINI E, electro-mobilul ce poate parcurge o distanta de 160 km, cu o singura alimentare a bateriilor.

BMW Group este increzut ca conferinta va ajuta substantial ca guvernele diferitor state sa-si stimuleze cetatenii ca cei din urma sa opteze in viitor pentru procurarea vehiculelor electrice, cat si a celor ce demonstreaza o eficienta inalta.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!