Prima pagină  »  Ştiri  »  Conditii generoase la procurarea automobilelor Lexus
24 DECEMBRIE 2009, 11:11
1,816
0
Conditii generoase la procurarea automobilelor Lexus
De Continent SRL
1



Se spune ca automobilele nu sunt decat un mijloc de transport, si nu un lux. Iar acest lucru in mare parte este adevarat, dar exista si o exceptie, iar Lexus e una din ele!

Doar intre 10 Decembrie 2009 si 31 Ianuarie 2010 importatorul oficial Lexus in Republica Moldova – compania Continent – anunta ca sunt valabile conditiile generoase pentru procurarea automobilelor Lexus 2009.

Automobilele Lexus
– reprezinta ceva mai mult decat confort, atentie exclusiva, siguranta inalta si tehnologii moderne. Automobilele Lexus – sunt perfecte pentru persoanele carora le sunt caracteristice mobilitatea continua si individualitatea, succesul si posibilitatea de a receptiona frumosul.

Luxul irezistibil si puterea fiecarui model Lexus va schimba impresiile Dvs despre tot ce inseamna automobile in general. Simbioza unica dintre dinamica, confort, design si echipari generoase, permit automobilelor Lexus sa porneasca o revolutie in segmentul automobilelor din clasa premium.

Viata Dvs va deveni si mai frumoasa impreuna cu automobilele Lexus!

Si mai multe informatii despre actiunea “Conditii generoase la procurarea automobilelor Lexus” le pueti afla apeland la numarul: (022) 739 535, sau sa vizitati showroom-ul nostru situat pe viaduc-ul “Centru-Botanica”.

Importator oficial Lexus in Republica Moldova:

"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!