Prima pagină  »  Ştiri  »  Infiniti a lansat versiunea facelift G37 Saloon
3 DECEMBRIE 2009, 12:03
1,217
0
Infiniti a lansat versiunea facelift G37 Saloon
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Dupa ce in vara acestui an Infiniti prezenta noua versiune a coupe-ului G37 Coupe, a venit timpul sa fie prezentata si versiunea sedan G37 Saloon… Caracterizata de un look dinamic asemanator coupe-ului, Infiniti G37 Saloon se poate mandri pe langa liniile noi de la exterior, si cu interiorul restilizat, care de altfel mai este dotat si cu una din cele mai dezvoltate sisteme de informare a conducatorului Conectiviti.

Chiar daca per total schimbarile efectuate nu sunt foarte semnificative, Infiniti G37 Saloon se deosebeste prin formele noi ale fetei frontale sugerate de sectiunea inferioara a bumper-ului si farurile ceata. La fel pentru exterior sunt oferite nuantele Smokey Quartz, Graphite Shadow si Vibrant Red, desigur toate culorile sunt de ultima generatie si au capacitatea de a se regenera in cazul unei zgarieturi nesemnificative.

La interior sunt oferite noi tipuri de piele, cat si insertiile din aluminiu ce dau o nota de sportivitate noului G37 Saloon. Nou este si sistemul de informare Conectiviti care utilizeaza un hard disc de 30 Gb, a carui capacitate este impartita de sistemul de navigare prin satelit si unitatea de stocare a pieselor MP3 Music Box.

Sub capota se va afla acelasi propulsor V6 VVEL ce dizvolta 320 cai-putere, cel care isi transmite puterea catre una din cele 3 tractiuni disponibile: spate, tractiune integrala si tractiune integrala cu posibilitatea de virare a tuturor rotilor, ultima doar pentru versiunea sport G37 S.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!