Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan Qashqai a ajuns la a doua tinerete
7 DECEMBRIE 2009, 18:12
1,166
0
Nissan Qashqai a ajuns la a doua tinerete
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Incepand cu Martie 2007, de cand este produs compactul crossover Nissan Qashqai, vanzarile acestuia au trecut de cifra 500.000 exemplare, astfel, anume acest succes enorm pe care il are Qashqai la public, i-a facut pe japonezi sa lucreze asupra versiunii facelift pentru modelele Qashqai si Qashqai 2, cea care va fi lansata in anul 2010 pentru a continua succesul primei versiuni.

Caracterizat de un look dinamic si fiind pozitionat ca alternativa hatchback-urilor, noul Qashqai si-a tras un nou look cu blocuri optice mult mai accentuate, in timp ce partea spate este subliniata de bumper-ul si farurile noi cu tehnologie LED. In urma schimbarilor efectuate a fost micsorat coeficientul aerodinamic, care constituie 0.33. Paleta de culori ale caroseriei este acum mai variata datorita noilor nuante Magnetic Red si Mineral Grey. Clientilor li se va mai pune la dispozitie si doua tipuri de jante, de 16 si 17 inch.

Interiorul a devenit la randul sau mai proaspat datorita plansei de bord si sistemului de iluminare la nivelul picioarelor. Din punct de vedere al practicabilitatii, in partea inferioara a consolei centrale este amplasat acum un spatiu de depozitarea al telefonului. Confortul a crescut la randul sau datorita sistemului performant de izolare fonica, si parbrizului “acustic” care acum reduce si mai mult din sunetele neplacute. Suspensia la randul sau va oferi un grad inalt de confort datorita noilor setari.

Din punct de vedere al eficientei, Nissan Qashqai se poate lauda cu rezultate foarte bune. Acum, crossover-ul va putea fi comandat in versiunea Pure Drive care este dotata cu un turbo-diesel de 1.5 litri dCi, cel care elimina doar 129 g/km CO2, fata de 137 g/km la versiunea anterioara. Acest rezultat a fost obtinut datorita anvelopelor cu rezistenta redusa la rulare, si noilor modificari aplicate propulsorului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!