Prima pagină  »  Ştiri  »  Servicii online avansate de la Audi A8 si Google
18 DECEMBRIE 2009, 12:01
1,785
0
Servicii online avansate de la Audi A8 si Google
De Constantin Mihalachi
0
La inceputul anului 2010 va fi dat startul vanzarilor pentru noua nava amiral din Ingolstadt – Audi A8. Pe langa toate tehnologiile ultra moderne ce tin de confort si siguranta, noul A8 se va evidentia si prin intermediul serviciilor online furnizate de Google, cele care vor informa conducatorul despre cele mai noi evenimente din trafic si nu numai.

Tot ce poate fi transimis prin intermediul internet-ului, poate fi receptionat de sistemul optional pe baza de modem GPRS/EDGE integrat in sistemul de navigare MMI navigation plus, cel care va pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a se informa despre absolut orice prin intermediul motorului de cautare Google. Insa accentul este pus pe sistemul de navigare, deoarece cu ajutorul modemului integrat, noul Audi A8 va fi la curent cu situatiile din trafic, sau isi va putea programa mai usor calatoriile cu ajutorul Google Maps.

Incepand cu jumatatea anului 2010, atunci cand Audi A8 isi va perfectiona aptitudinile de “navigare” in internet, va fi disponibil serviciul Google Earth prin intermediul caruia pe ecranul de 8 inch vor putea fi afisate imagini 3D cu diferite locuri de pe glob.

Pentru ca sa poata beneficia de cele mai noi servicii, ocupantii noului Audi A8 vor fi nevoiti doar sa conecteze telefonul mobil la sistemul MMI prin intermediul sistemului Bluetooth, sau sa insereze propriul SIM-card in slotul specializat.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!