Prima pagină  »  Ştiri  »  Tabloul artistului orb ce a desenat Volvo S60 poate fi procurat
9 DECEMBRIE 2009, 15:08
1,194
0
Tabloul artistului orb ce a desenat Volvo S60 poate fi procurat pe eBay!
De Constantin Mihalachi
0
Aproximativ o luna in urma am prezentata un spot video fabulos, in care un artist nevazator din Turcia – Esref Armagan, a desenat un tabloul cu noul Volvo S60, model care pe atunci era tinut in secret. Desenul unic cu S60 este scos la moment la vanzare pe renumitul site eBay, urman ca fondurile ce vor fi obtinute sa fie donate Uniunii Mondiale a Persoanelor Nevazatoare.

Premiera mondiala a modelului Volvo S60 va avea loc la Salonul Auto de la Geneva ce se va desfasura in primavara anului 2010, insa pana atunci singura persoana care nu activeaza in cadrul companiei si care a reusit sa o “vada” pe viu deja in Octombrie, chiar daca in stil propriu, este Esref Armagan, cel care a reusit chiar sa deseneze noul model. In loc de pensule, artistul a folosit propriile maini pentru a “vedea” si simti la propriu formele fascinante ale noului Volvo S60, pe care le-a prelucrat in mintea sa si le-a redat pe hartie.

Pana la momentul actual au fost inregistrate 21 oferte pentru desen pe site-ul eBay, iar pretul actual propus este de 530 Dolari SUA, astepatandu-se ca pretul pentru aceasta sa mai creasca pana la 17 Decembrie, data limita al acestuia.
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!