Prima pagină  »  Ştiri  »  THiNK stimuleaza reducerea emisiilor de CO2
8 DECEMBRIE 2009, 13:30
1,212
0
THiNK stimuleaza reducerea emisiilor de CO2
De Constantin Mihalachi
0
Toti producatorii de automobile care s-au declarat pe parcursul ultimilor ani contra emisiilor excesive de CO2 s-au prezentat in mod organizat la Conferinta Natiunilor Unite privind Schimbarile Climaterice (COP15), acolo unde se ocupa de transportarea persoanelor oficiale, cat si de demonstrarea eficientei propriilor vehicule. Printre acestia se afla si producatorul norvegian THiNK, care a pus la dispozitia organizatorilor 15 exemplare THiNK City.

Toate electro-mobilele THiNK City vor participa la parada automobilelor ecologice ce va avea loc pe strazile capitalei daneze Copenhaga la 13 Decembrie. Scopul principal al vehiculelor THiNK este sa demonstreze practicabilitatea si siguranta electro-mobilelor, care potrivit producatorului vor deveni in scurt timp atat de individuale si populare pentru fiecare persoana, exact cum sant acum telefoanele mobile si laptop-urile. Cu o singura alimentare THiNK City poate parcurge o distanta de 180 km!

THiNK City este primul electro-mobil omologat in Europa cu certificatul M1, iar la momentul actual, acesta este comercializat in Norvegia, Danemarca, Suedia, Olanda, Elvetia si Spania.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!