Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo XC90, condus de “3 Idioti”!
22 DECEMBRIE 2009, 17:06
1,935
0
Volvo XC90, condus de “3 Idioti”!
De Constantin Mihalachi
0
Ce ar face o companie aflata in impas numai pentru asi salva viitorul?! Se pare ca raspunsul la intrebare este – absolut orice, fapt demonstrat si de Volvo care si-a facut aparitia intr-un nou film Bollywood-ian, numit “3 Idioti”. Aceasta aparitie a aprins foarte mult spiritele in jurul companiei, care s-ar parea ca ii da frumusel din ochi producatorului autohton de automobile Tata Motors, cel care a procurat cu putin timp in urma Jaguar si Land Rover, reusind sa le aduca pe ambele la o situatie financiara satisfacatoare, datorata in primul rand vanzarilor mari inregistrate in ultima perioada.

Subiectul filmului presupune o calatorie indelungata pentru eroii principali la bordul unui Volvo XC90 R-Line, cel care nu ezita nici de cum sa apara in tot mai multe secvente a celui mai asteptat proiect de acest gen din India.

In ipoteza in care Volvo nu urmareste vreo colaborare cu gigantul Tata Motors, compania cu siguranta spera intr-o crestere de vanzari pentru modelele sale pe teritoriul Indiei, stat care da dovada luna dupa luna de puterea tot mai mare de cumparare, chiar daca cu siguranta un numar foarte mare din populatia tarii nici macar nu a auzit de producatorul european.

Putin mai jos va oferim un trailer cu noua pelicula "3 Idioti".
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!