Prima pagină  »  Ştiri  »  Amenda record pentru depasirea vitezei in Elvetia!
11 IANUARIE 2010, 11:35
1,943
0
Amenda record pentru depasirea vitezei in Elvetia!
De Constantin Mihalachi
1
Care e cea mai mare amenda pe care ati primit-o vreodata pentru viteza?! Cu siguranta nu e nici pe departe egala cu cea pe care a reusit sa o primeasca de curand un milionar elvetian, care se poate “lauda” in prezent cu titlul de detinatorul al celei mai mari amenzi din lume pentru depasirea vitezei!

Dupa ce a fost prins de camerele de luat vederi ruland printr-un satuc din Elvetia cu o viteza de 137 km/h la bordul propriului Ferrari Testarossa, curtea din orasul ST. Gallen a decis sa-l penalizeze pe milionar cu o amenda echivalenta cu nici mau mult, nici mai putin de 290.000 Dolari SUA!

La stabilirea amenzii, judecatorul a motivat marimea acesteia prin: ”acuzatul a ignorat regulile elimentare de circulatie rutiera cu un vehicul sportiv si dominat de o dorinta imensa pentru viteza”, insa se presupune ca curtea a mai luat in consideratie si averea “vitezomanului” estimata la 22.7 mln Dolari SUA, si care detine in proprietate o vila si mai multe vehicule de lux.

Amintim ca in anul 2008, un alt vitezoman elvetian a reusit sa obtina un tichet in marime de 108.000 Dolari SUA, dupa ce a depasit limita de viteza la volanul unui Porsche.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!