Prima pagină  »  Ştiri  »  Chevrolet – lider de vanzari pe teritoriul Rusiei in 2009
22 IANUARIE 2010, 17:18
2,179
0
Chevrolet – lider de vanzari pe teritoriul Rusiei in 2009
De Constantin Mihalachi
0
Pentru al treilea an consecutiv, Chevrolet ramane a fi campion la vanzari pe teritoriul Rusiei printre marcile importate, surclasand Ford si Hyundai. In asa mod, Chevrolet a inregistrat cele mai bune cifre de vanzari pe una din cele mai mari piete din lume, reusind sa comercializeze peste 104.000 exemplare.

In clasamentul primelor 25 modele cele mai vandute in anul 2009, unde sunt regasiti atat producatori autohtoni, cat si marci straine, au reusit sa se claseze tocmai 4 modele Chevrolet: Lacetti (locul 7), Niva (locul 10), Lanos (locul 12) si Aveo (locul 18).

Ca marca a grupului General Motors, se pare ca Chevrolet sta bine la capitolul vanzari per general. Anual acesta comercializeaza peste 4.5 mln automobile in peste 130 tari ale lumii, devenind astfel al 4-lea brand din lume dupa volumul vanzarilor.

Cat priveste vanzarile Chevrolet in Republica Moldova, acestea desigur nu sunt la fel de impunatoare ca si in alte state, in special din cauza puterii mici de cumparare a populatiei, cat si din cauza numarului mai redus de potentiali clienti. Insa chiar si asa, in 2009, Chevrolet a inregistrat 150 unitati comercializate doar pentru Chevrolet Aveo, in timp ce noul venit pe piata Republicii Moldova, Chevrolet Cruze, a reusit sa fie procurat in 6 exemplare, chiar daca a fost disponibil in showroom incepand cu sfarsitul toamnei 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!