Prima pagină  »  Ştiri  »  Hatchback-ul ce isi doreste sa cucereasca America - noul Chevrolet Aveo
11 IANUARIE 2010, 10:42
1,286
0
Hatchback-ul ce isi doreste sa cucereasca America - noul Chevrolet Aveo RS
De Constantin Mihalachi
0
Iata ca astazi 11 Ianuarie 2010 isi deschide usile cel mai mare salon auto nord-american, si anume Salonul Auto de la Detroit. Pe durata a doua saptamani, vizitatorii vor avea ocazia sa admire cele mai noi modele destinate pietei americane, iar printre acestea se afla si noul Chevrolet Aveo RS, un hatchback pretentios ceva mai spatios decat generatia actuala.

Caracterizat de un design sportiv ceva mai european, noul hatchback de la Chevrolet isi doreste sa cucereasca piata americana in primul rand cu ajutorul dimensiunilor sale, care sunt tot mai solicitate peste ocean. Insa nu in ultimul rand, si latura sportiva isi va spune cuvantul, cea care denota foarte multa agresivitate prin intermediul grilei imense si farurilor pronuntate fata/spate. Aici mai putem adauga si jantele uriase cu 5 spite, cele care cu o dimensiune de 19 inch vor transpune pe asfalt toata puterea noului Aveo RS.

Si daca tot veni vorba de putere, Chevrolet Aveo RS va fi propulsat de un motor turbo aspirat Ecotec cu o capacitate de 1.4 litri care va dezvolta un total de 138 cai-putere. Fiind cuplat la cutia de viteze cu 6 rapoarte, Aveo RS promite sa ofere multa agilitate si sportivitate pasagerilor.

Chiar daca urmeaza sa fie prezentat la Detroit, Chevrolet promite ca noul Aveo RS va fi disponibil si in Europa incepand cu anul 2011.
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!