Prima pagină  »  Ştiri  »  Magazin online de piese pentru automobilele de epoca Audi
25 IANUARIE 2010, 15:08
4,538
0
Magazin online de piese pentru automobilele de epoca Audi
De Constantin Mihalachi
0
Pentru a mentine intr-o stare formidabila masinile de epoca in viitor, Audi a lansat de curand un magazin online de piese de schimb pentru modelele Audi ce au fost construite pana in anul 1995. Scopul acestui site este de a ajuta dealer-ii, membrii clubului Audi Club International, si desigur pe toti ceilalti clienti sa-si mentina intr-o stare perfecta de functionare exemplarele retro marca Audi.

Depozitul Audi Tradition contine acum peste 300.000 piese de schimb care nu mai sunt disponibile deja ca piese originale in magazine sau la dealer, si care sunt prevazute pentru modele Audi, cat si pentru modele ce au precedat marca Audi. In cazul in care vor fi multe comenzi pentru piese ce nu sunt in stoc, Audi va contacta producatorii pieselor, in cazul in care acestia mai activeaza, pentru a analiza posibilitatea daca poate fi produs un numar redus de anumite exemplare.

Clientii pot afla mai multe detalii pe site-ul www.audi.de/tradition-parts, insa acestia trebuie sa cunoasca ca prioritate vor avea membrii Audi Club International.
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!