Prima pagină  »  Ştiri  »  Marca Opel vine pe PiataAuto.md!
29 IANUARIE 2010, 14:12
2,013
0
Marca Opel vine pe PiataAuto.md!
De Redactia PiataAuto.md
0
In sfarsit, s-a intamplat! PiataAuto.md a incheiat un acord de colaborare cu Distribuitorul Oficial Opel in Republica Moldova, compania East-Auto-Lada, pentru prezenta completa a acestei marci pe site-ul nostru.

La fiecare noua stire publicata, care avea in vizor marca Opel, obtineam solicitari de la vizitatori pentru mai multe informatii, mai multe paralele cu disponibilitatea modelelor la nivel local. Pana si mega-testul drive publicat ieri seara a generat intrebari despre cand va fi posibila testarea unui model Opel. Si nu ar fi un lucru de mirare - gama actuala de modele Opel este una pe cat se poate de interesanta!

Ei bine, avem onoarea sa Va informam ca acum toate aceste avantaje vor fi posibile. Opel va beneficia de o gama de modele completa pe site-ul nostru in rubrica “Automobile Noi”, unde veti putea intotdeauna afla informatii depline despre fiecare versiune, dar si preturi intotdeauna actualizate. Va vom informa de asemenea cu promptitudine despre toate evenimentele Opel la nivelul tarii noastre.

In scurt timp, planificam si efectuarea primul test drive cu un model Opel. Desigur, gandurile ne fug la Insignia si noua Astra. Suntem receptivi si la dorintele Dvs. – pe care din ele ati dori sa-l il vedeti primul in rubrica Test Drive a site-ului nostru?
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!