Prima pagină  »  Ştiri  »  Mazda6 facelift vine la Geneva
26 IANUARIE 2010, 12:27
2,203
0
Mazda6 facelift vine la Geneva
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
La scurt timp dupa ce a anuntat ca va prezenta a Salonul Auto de la Geneva noua generatie Mazda5, producatorul japonez anunta ca va prezenta si versiunea facelift a modelului Mazda6 sedan si wagon. Chiar daca prima impresie ne spune ca noul model nu se deosebeste prea mult de cel prezentat in 2007 la Frankfurt, producatorul ne contrazice si declara ca de fapt suntem in fata unui facelift care a suferit modificari atat la exterior/interior, cat si la gama propulsoarelor.

Schimbarile de la exterior tin de blocurile optice fata/spate ce au suferi mici retusuri, in timp ce bumper-ul fata si grila radiatorului la fel au adoptat forme noi. Cat priveste interiorul, aici putem observa un volan nou, cat si noi materiale cu care pot fi tapitate scaunele, sau care se pot regasi pe panoul de bord.

In total, la dispozitia clientilor va fi pus un numar de 6 propulsoare, printre care si noul motor pe benzina de 2.0 litri DISI care impreuna cu cutia automata cu 5 trepte consuma mai putin combustibil si emite mai putine noxe de cat propulsorul de 2.0 litri pe care il inlocuieste. Vor mai fi disponibile si versiunile revazute Mazda MZR de 1.8 si 2.5 litri, in timp ce din tabara propusloarelor diesel va face parte unitatea Mazda MZR CD 2.2 litri turbo, cea care este oferita in 3 versiuni de putere care variaza intre 129 si 180 cai-putere.

Inginerii au lucrat putin si la suspensie care acum a primit setari noi, in timp ce la gama sistemelor de siguranta au mai fost adaugate cateva noi sisteme de siguranta activa, cum ar fi: sistemul adaptiv de iluminare fata, si sistemul de asistare la urcare in panta.

Vanzarile pentru noua Mazda6 facelift vor demara in Europa in primavara acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!