Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz lanseaza doua editii speciale
12 IANUARIE 2010, 09:28
1,559
0
Mercedes-Benz lanseaza doua editii speciale
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Mercedes-Benz a decis sa le redea un ton si mai accentuat de exclusivitate roadster-elor SL si SLK prin atribuirea editiilor speciale SL Night Edition si SLK Grand Edition. In mare parte, ambele versiuni se deosebesc de cele standart in primul rand prin nuanta caroseriei si a elementelor de la exterior, cat si prin modificarile superficiale de la interior.

In cazul versiunii Mercedes-Benz SL Night Edition vorbim de o culoare mata Magno Night ce ii reda exlusivistului roadster si mai multa alura sportiva. Jantele bi-colore de 19 inch AMG cu 5 spite nu fac decat sa accentueze statutul special al acestei versiuni, fapt sugerat de rand cu etrierele ce au inscriptionat logo-ul Mercedes-Benz si blocurile optice spate fumurii. Interiorul editiei speciale SL Night Edition este impanzit de elementele cromate ce ofera un contrast patrunzator impreuna cu scaunele tapitate cu piele neagra nappa.

La exterior exclusivitatea lui Mercedes-Benz SLK Grand Edition este subliniata de nuanta eleganta Designo Graphite, cat si de jantele de 18 inch cu 5 spite triplate. La fel ca in cazul versiunii SL Night Edition este oferit standart sistemul AIRSCARF, cel care ofera posibilitatea de a mentine deschis plafonul in orice anotimp al anului.

Cat priveste costul, acesta este pe masura exclusivitatii oferite de noile editii speciale. In dependenta de versiunea aleasa, costul pentru SL Night Edition se situeaza intre 3.700 si 5.200 Euro, in timp ce pentru SLK Grand Edition clientii vor fi nevoiti sa scoata aditional din buzunare o suma cuprinsa intre 2.300 si 3.500 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!