Prima pagină  »  Ştiri  »  O noua gama de modele Mitsubishi pentru anul 2010!
11 IANUARIE 2010, 12:47
2,294
0
O noua gama de modele Mitsubishi pentru anul 2010!
De Dealer oficial Mitsubishi in Republica Moldova compania Elitautodiamant
0
Compania “Elitautodiamant” anunta despre noua gama de modele Mitsubishi ce urmeaza sa apara pe piata din Republica Moldova in anul 2010. In asa mod, importatorul oficial Mitsubishi Motors va prezenta pe parcursul acestui an noul tot teren Pajero Sport, un nou crossover a carui nume nu este cunoscut deocamdata, cat si noile Mitsubishi Outlander XL si L200.

Aparitia noilor modele Mitsubishi pe piata Republicii Moldova este una din cele mai asteptate evenimente auto din anul 2010. Noile modele isi propun sa fortifice pozitia de lider al automobilelor Mitsubishi pe piata locala, nu doar printre automobilele cu tractiune integrala, cat si pentru intreaga gama in general.

Noul Mitsubishi Pajero Sport




Tot terenul Pajero Sport are la baza platforma pick up-ului Mitsubishi L200, iar din gama propulsoarelor poate fi enumerat diesel-ul de 3.2 litri R4 si propulsorul pe benzina de 3.5 litri V6, fiind echipat in acelasi timp cu sistemul de tractiune integrala Super Select 4WD, suspensie independenta pentru puntea fata, si cu o garda la sol impunatoare.

Pentru minimalizarea distantei de franare in orice conditii, Pajero Sport este echipat pe fata cu discuri de frana ventilate cu dimensiuni sporite. Noul Pajero Sport se deosebeste si printr-o raza de bracaj de doar 5.6 m, multumita careia conducatorul poate manevra chiar si in cele mai limitate locuri. Noul Mitsubishi Pajero Sport va fi disponibil in Republica Moldova incepand cu Mai 2010.

Un nou crossover de dimensiuni compacte



Vanzarile noului crossover de dimensiuni compacte vor incepe in Japonia in primavara anului 2010. Cat priveste aparitia acestuia in reteaua Mitsubishi Motors din Republica Moldova se preconizeaza ca va avea loc in Iulie-August 2010, inlocuind in acelasi timp modelul Mitsubishi Outlander. La momentul actual compania “Elitautodiamant”, este in stagiul ultimilor tratative cu producatorul privind echiparile noului model, iar cel mai important adaptarea acestuia pentru conditiile de exploatare din tara noastra. La baza noului crossover de la Mitsubishi sta platforma modelului Lancer, oferindu-se posibilitatea de a fi echipat atat cu tractiune integrala, cat si cu tractiune pentru puntea fata.

Adaugator, pe parcursul acestui an va fi facuta publica lista de preturi pentru noul model, caracteristicile tehnice, cat si numele final al modelului.



Amintim ca in Decembrie 2009 compania Mitsubishi Motors a anuntat numele noului crossover pentru piata japoneza, acesta fiind RVR, insa cum se va numi noul model pe alte piete nu se cunoaste la moment. Pana acum s-au facut publice doar cateva caracteristici tehnice ce tin iarasi de piata japoneza, si anume ca noul model urmeaza sa fie echipat cu propulsorul de 1.8 litri MIVEC si ca va dispune de o lungime de 4.3 metri.

Mitsubishi Outlander XL



In Republica Moldova este asteptat sa apara unul din cele mai indragite automobile – sportivul Mitsubishi Outlander XL. Prototipul automobilului ce a fost prezentat in primavara anului 2010 la Salonul Auto de la New York se deosebeste prin noul look, sugerat in primul rand de grila radiatorului “Jet Fighter” preluata de la modelul Mitsubishi Lancer, farurile fata ceva mai agresive, bumper-ele fata spate modernizate si propulsorul turbo-aspirat. Caracterul sportiv este subliniat de jantele de 19 inch OZ si franele marca Brembo.

La interiorul noului model gasim un volan nou, panelul de bord tapitat cu piele, cat si pedalele sportive din aluminiu. Pe langa aceasta, pasagerii se vor bucura de sistemul audio Rockford Fosgate, ecranul color LCD pentru sistemul de navigare si sistemul FUSE Handsfree Media Gateway.

Noul Mitsubishi Outlander XL este asteptat in Republica Moldova in perioada lunilor Septembrie-Octombrie 2010.

Noul Mitsubishi L200



In vara anului 2009, compania Mitsubishi Motors anunta ca in Tailanda a fost dat startul vanzarilor pentru noul Mitsubishi Triton, model cunoscut in Republica Moldova sub numele de L200. Deosebirile esentiale constau in design-ul automobilului. Noul pick up Mitsubishi Triton (L200) a primit la randul sau un nou look caracterizat de noua grila, bumper-ul fata si de noile blocuri optice. De asemenea acesta era dotat cu sistemul de deblocare a usilor in caz de accident, in timp ce la interior a fost modificata consola centrala si tapitarea scaunelor.

Noul pick up este asteptat in Republica Moldova in vara anului 2010. Amintim ca la momentul actual, Mitsubishi L200 este lider incontestabil in clasa pick up-urilor.

Mai multe detalii despre automobilele Mitsubishi le puteti gasi pe site-ul www.mitsubishi-motors.md

Dealer oficial Mitsubishi in Republica Moldova:
Centrul Auto Elita 5
Showroom Mitsubishi: bd. Dacia, 55, Chisinau
Telefon: 567-345
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!