Prima pagină  »  Ştiri  »  “Operatie estetica” pentru Toyota Auris
25 IANUARIE 2010, 12:15
2,180
0
“Operatie estetica” pentru Toyota Auris
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
La 3 ani de la debutul modelului Auris pe piata europeana, Toyota a decis sa-i improspateze acesteia look-ul prin intermediul unui facelift. In asa mod, la inceputul acestui an, producatorul japonez a prezentat noul Auris ce va fi regasit in gama de modele Toyota incepand cu 2010.

Exteriorul noii Toyota Auris a suferit schimbari esentiale ce sunt sugerate de noul bumper cu faruri de ceata incorporate, noi blocuri optice, o capota noua caracterizata de linii ceva mai pronuntate, cat si o noua grila care adopta noua identitate a gamei de modele Toyota stabilita cu putin timp in urma de ultima generatie Avensis. Acum, oglinzile retrovizoare gazduiesc si semnalizatoarele pentru viraje, in timp ce in spate blocul optic este format din sticla clara, iar bumper-ul spate adopta la randul sau o noua forma. Clientii pot alege intre 7 nuante disponibile pentru exterior, dintre care 3 nuante metalice noi.

Cat priveste interiorul, Toyota spune ca la versiunea Auris facelift au fost introduse materiale si mai calitative, care sa fie si mai placute pentru ocupanti. Consola centrala a fost modificata la randul sau, iar in asa mod comenzile amplasate pe aceasta au o noua pozitionare ce ar usura selectarea acestora de catre conducator.

Totusi, gama propulsoarelor ramane a fi nemodificata, fiind pastrate aceleasi motoare pe benzina si diesel, care la fel ca pe versiunea anterioara sunt dotate cu tehnologia Toyota Optimal Drive pentru a reduce din greutate si consum. In asa mod, gama propulsoarelor este formata din urmatoarele unitati: 1.33 litri Dual VVT-i, 1.6 Valvematic, si diesel-ul de 1.4 litri D-4D. Toate propulsoarelor pot fi cuplate la cutia manuala, in timp ce doar pentru versiunile de 1.6 Valvematic si 1.4 D-4D clientii pot opta optional si pentru cutia automata MultiMode.

In echiparea standart este oferita acum si posibilitatea de conectare a surselor externe de memorie prin intermediul portului USB sau AUX, iar in dependenta de versiune, Auris ar putea fi dotat standart cu oglinzi retrovizoare cu sistem de incalzire si cu posibilitate de retractare.

La capitolul optiuni putem specifica scaunele tapitate cu piele de culoare neagra Kasaba, senzori de parcare spate, cat si sistem Bluetooth pentru convorbirile telefonice hands-free.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!