Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Panamera a trecut prin atelierul TECHART
27 IANUARIE 2010, 17:25
1,835
0
Porsche Panamera a trecut prin atelierul TECHART
De Constantin Mihalachi
0
De foarte putin timp, atelierul TECHART a finisat programul de individualizare pentru Porsche Panamera, iar acum, toti doritorii ce detin un asemenea model in versiune S sau 4S, se pot bucura de un look mult mai provocator al primului gran turismo din Stuttgart – Porsche Panamera.

Kit-ul aerodinamic marca TECHART ii da o alura mai eleganta si sportiva lui Porsche Panamera. Spoiler-ul frontal impartit in trei parti ii ofera acum o stabilitate si mai buna la viteze inalte, ca in acelasi timp sa reduca din forta de ridicare a puntii fata si asigura permanent franele cu aer rece.

Transmiterea puterii pe asfalt revine jantelor elegante de 21 inch TECHART Formula, sau celor ceva mai dinamice de 22 inch TECHART Formula II, jante ce sunt echipate fie cu anvelope Conti Sport Contact 3, sau cu Michelin Pilot Sport PS2.

Datorita combinatiei de piele bi-colora si alcantarei de pe plafon, exclusivitatea interiorului din Porsche Panamera TECHART atinge cote maxime. Noile insertii din lemn sunt disponibile pentru prima data in Panamera, acestea fiind regasite pe usi, panel de bord si consola centrala.

Noua Porsche Panamera TECHART va putea fi admirata pentru prima data pe viu la Salonul Auto de la Geneva ce se va desfasura intre 4 si 14 Martie 2010.
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!