Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Passat CC ofera acum spatiu si pentru cinci ocupanti
22 IANUARIE 2010, 15:12
2,085
0
Volkswagen Passat CC ofera acum spatiu si pentru cinci ocupanti
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Cu zece ani in urma, definitia unui coupe incepea cu “automobil cu doua usi...”. Apoi a aparut Mercedes-Benz CLS, care a sfidat firescul si a zis ca e posibil ca un coupe sa aiba patru usi. Dupa cativa ani a aparut Passat CC si a spus ca un coupe cu patru usi nu numai ca este posibil, dar si ca eleganta acestuia poate fi accesibila unui public larg.

Iata ca acum, la un an si jumatate de la lansare, acelasi Passat CC vine sa ne spuna ca un coupe poate sa aiba si cinci locuri in interior. Da, incepand chiar de astazi, pentru Passat CC poate fi comandata, in calitate de optiune, o bancheta spate care ofera aceasta performanta – de a adaposti trei persoane, transformand, astfel, modelul intr-un vehicul de cinci locuri.

Cei de la Volkswagen isi motiveaza decizia prin cererea mare din partea clientilor sai, de a transforma Passat CC intr-un automobil cu un grad si mai mare de practicalitate pentru uzul cotidian prin adaugarea celui de-al cincilea loc.

Noua bancheta vine sa intampine toate cerintele de siguranta, astfel incat si cel de-al treilea “nou” pasager va beneficia de centura de siguranta cu prindere in trei puncte.

Cu siguranta o sa va mire si pretul acestei optiuni. E vorba de doar... 100 Euro platiti in plus fata de bancheta standard. Prin urmare, avem toate motivele sa intuim ca inovatia germanilor se va bucura de succes in randurile viitorilor clienti ai lui Passat CC.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!