Prima pagină  »  Ştiri  »  Alfa Romeo MiTo for Maserati
1 FEBRUARIE 2010, 09:57
1,511
0
Alfa Romeo MiTo for Maserati
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Producatorul italian Alfa Romeo a primit de curand o comanda ceva mai speciala pentru unul din modelele sale… Aceasta a venit din partea celor de la Maserati, care fiind indragostiti de hatchback-ul MiTo, model care chiar daca nu ascunde propusloare V8 sub capota da dovada de foarte mult dinamism la fel ca legendarele modele Maserati, si pe care l-au dorit ca vehicul de serviciu, ce va sta la dispozitia retelei de reprezentante europene Maserati.

In total vor fi asamblate 100 exemplare, iar datorita implicarii design-erilor Maserati, in rezultat suntem in fata unei adevarate editii limitate Alfa Romeo MiTo produsa in exclusivitate pentru Maserati.

Fiind dominat de o nuanta exclusiva albastra Maserati Blu Oceano, si dotat cu cel mai puternic propulsor din gama, 1.4 MultiAir Turbobenzina ce emite 170 cai-putere, Alfa Romeo for Maserati isi va delecta cu siguranta posesorii, care nici pentru o secunda nu vor uita ca conduc o editie limitata datorita numeroaselor placute “Limited Edition”, sau a inscriptiei de pe praguri “Alfa Romeo for Maserati”.

Amprenta Maserati este observata si la interior… Alfa Romeo MiTo for Maserati se bucura de o echipare standart exclusiva formata din scaune tapitate cu piele Pelle Frau, climat control bi-zonal, volan acoperit cu piele si completat de comenzile pentru sistemul audio si telefon, sistem de navigare pentru intreaga Europa, sistem hands-free Blue&Me cu USB si faruri fata bi-xenon.

MiTo for Maserati da dovada si de temperament sportiv, fiind echipat la fel standart cu jante din aluminiu de 18 inch, spoiler spate si pedale din alumini. Toate exemplarele sunt dotate cu Dynamic Suspension, sistem electronic avansat ce absoarbe denivelarile de pe asfalt pentru a garanta o manevrabilitatea inalta si confortul pasagerilor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!