Prima pagină  »  Ştiri  »  Centrul auto Elita 5 a obtinut premiul “Marca Comerciala a Anului
3 FEBRUARIE 2010, 10:42
3,016
0
Centrul auto Elita 5 a obtinut premiul “Marca Comerciala a Anului - 2009”
De Elita 5
0
La 28 Ianuarie 2010, in cadrul evenimentului anual de desemnare a castigatorilor concursului “Marca Comerciala a Anului”, centrul auto Elita 5 a fost numit castigator in categoria “Centre si retele comerciale” si premiat cu cel mai insemnat trofeu al concursului “Mercurul de Aur”.



Conducerea centrului Elita 5 in persoana directorului general O.V. Haret, a multumit tuturor automobilistilor care au ales marcile comercializate de centrul Elita 5:

Pe viitor, vom demonstra in continuare ca suntem demni de acest premiu, si ne vom stradui sa satisfacem toate cerintele clientilor nostri. Ne mandrim cu succesele obtinute, iar acest fapt spune ca suntem pe calea cea dreapta a strategiei de dezvoltare. Centrul activeaza pentru ca fiecare persoana sa dispuna de posibilitatea de a procura un automobil perfect si de ai asigura o deservire tehnica la cel mai inalt nivel.

Concursul “Marca Comerciala a Anului” – este un concurs profesional, ce ofera posibilitati unice de a analiza experienta de creare si dezvoltare a marcilor comerciale, oferind posibilitatea de a desemna castigatorii si de a studia dinamica cererii pe piata Republicii Moldova.



Centrul auto Elita 5 este parte membra a holding-ului “Elita-5”, importatorul oficial de automobile in republica de peste 7 ani. Astazi, Centrul Elita 5 reprezinta pe piata autohtona 13 marci, ca: Mitsubishi, Lexus, Dodge, Chrysler, Jeep, Fiat, Ssang Yong, Lancia, Alfa Romeo, BYD, Haima, Great Wall, JAC.

Va asteptam la adresa: bl. Dacia, 55
Centrul auto Elita 5 – /22/ 66-40-58
Mitsubishi Motors - /22/ 567 345

wwww.autocentruelita5.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!