Prima pagină  »  Ştiri  »  Intoarcerea la origini - Opel Corsa Color Race
4 FEBRUARIE 2010, 09:28
1,473
0
Intoarcerea la origini - Opel Corsa Color Race
De Constantin Mihalachi
1
Opel si-a adus aminte recent de timpurile cand oferea tinerilor vehicule compacte similare dupa infatisare bolizilor de curse, de tipul lui Opel Rallye Kadett B Sprint, si a conceput o versiune moderna a visului tinerilor din anii ’70 in persoana lui Corsa Color Race.

Pe langa nuanta traditionala de la exterior Sunny Melon Yellow, regasita si pe legendarul Rallye Kadett B Sprint, Opel Corsa Color Race va mai fi disponibila in culorile Casablanca White si Magma Red, toate pastrand elementele grafice de culoare neagra, nuanta ce mai poate fi regasita si pe acopersi, capota, portbagaj. Interiorul pastreaza spiritul de sportivitate si accentele contrastante galbene observate pe volan, scaune si prizele de aer.

Pentru Corsa Color Race sunt oferite mai multe propulsoare, printre care motorul pe benzina de 1.4 litri ce emite 87 cai-putere, cat si turbo diesel-ul 1.7 CDTI ce emite 130 cai-putere si 300 Nm. Anume acesta va atrage foarte multi clienti, datorita agilitatii si eficientei pe masura – doar 4.5 l/100km.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!