Prima pagină  »  Ştiri  »  Legenda continua - Nissan 370Z
5 FEBRUARIE 2010, 10:52
1,207
0
Legenda continua - Nissan 370Z
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Cu peste 40 ani in urma, Nissan lansa in SUA modelul ce avea sa devina favoritul publicului pe atunci – Datsun 240Z, model de care americanii s-au indragostit imediat, iar in asa mod s-a nascut legenda Z. Acum, patru decenii, sase generatii si peste 1 mln masini vandute mai tarziu, producatorul japonez introduce o versiune aniversara ce va purta faimosul Z – Nissan 370Z Black Edition.

Pe langa faptul ca este o versiune aniversara, 370Z Black Edition, este si o versiune limitata, una ce se va produce doar in 370 exemplare, fiind disponibila doar pentru versiunea coupe. Numai doua nuante sunt oferite pentru exterior – negru si quartz, unde ambele utilizeaza tehnologia de regenerare a vopselei in caz de mici zgarieturi Scratch Shield.

Chiar daca nu aduce noi noutati in materie de performanta, specificatiile ramanand aceleasi ca pe versiunea standart 370Z, adica propulsor V6 de 3.7 litri ce emite 328 cai-putere (0-100 km/h in 5.3 secunde, viteza maxima 250 km/h), 370Z Black Edition pune accentul pe stil si dotari exclusiviste.

In asa mod, editia aniversara va putea fi recunoscuta datorita jantelor din aliaj de 19 inch, etriere rosii si emblema “40th Anniversary” pe usa din spate. Alura de editie limitata continua si la interior, acolo unde scaunele si panelurile usilor sunt tapitate cu piele rosie si au inscriptionate logo-uri aniversare. Pana si echiparile standart sunt pe masura unei versiuni limitate – sistem audio Bose, sistem de navigare 3D cu HDD si posibilitatea de a stoca 9.3 GB sub forma de muzica filme DVD , cat si port USB.

Versiunea limitata Nissan 370Z “40th Anniversary” va putea fi comandat in Europa incepand din Aprilie 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!