Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault Wind - aerul proaspat din segmentul roadsterelor
2 FEBRUARIE 2010, 11:28
1,222
0
Renault Wind - aerul proaspat din segmentul roadsterelor
De Constantin Mihalachi
0
Odata ce se apropie tot mai mult Salonul Auto de la Geneva, si mai multi producatori devin tot mai activi dupa o mica perioada de hibernare. Acum majoritatea constructorilor incep sa ne destainuie putin cate putin ce surprize ne vor dezvalui la unul din cele mai importante evenimente auto mondiale. Iar unul din acesti producatori este Renault, cel care ne prezinta astazi infatisarea noului model al companiei, un roadster cu numele Wind.

Reprezentand in sine un coupe-roadster cu doua locuri, Renault Wind tinde sa cucereasca mediile urbane, acolo unde se va descurca cel mai bine datorita dimensiunilor compacte (3.83 metri lungime). Dotat cu un sistem inovativ de deschidere/inchidere a acoperisului, Wind se poate transforma in doar 12 secunde dintr-un coupe, intr-un roadster indragostit de soarele de afara. Insa chiar si asa, micutul roadster ramane a fi foarte practic, indiferent de pozitia acoperisului, volumul portbagajului este de 270 litri, impresionant pentru dimensiunile de care dispune.

Renault Wind urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva la 02 Martie 2010, atunci cand vor fi facute publice si datele tehnice ale acestuia.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!