Prima pagină  »  Ştiri  »  Reteaua BEMOL continua sa se dezvolte
4 FEBRUARIE 2010, 19:01
2,840
0
Reteaua BEMOL continua sa se dezvolte
De BEMOL
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
La sfarsitul lunii ianuarie, compania BEMOL si-a deschis cea de-a 37-a statie de alimentare cu combustibil pe soseaua Muncesti in apropierea nemijlocita de Aeroportul International Chisinau si la iesire din Chisinau in directia Anenii Noi, Causeni, Tiraspol si Ucraina. Odata cu deschiderea celei de-a doua statii pe sos. Muncesti, alte 18 locuri de munca au fost create de catre compania BEMOL, numarul total al angajatilor in cadrul retelei de statii fiind marit pana la 695.

Recent, in cadrul retelei BEMOL a mai fost deschisa o statie de alimentare cu combustibil in orasul Nisporeni (str. Dacia, 1). Produsele petroliere oferite la statiile de alimentare BEMOL, precum sunt benzina EURO Super (RON98), EURO Premium (RON95) si motorina EURO 5, sunt importate de la una dintre cele mai moderne rafinarii din Europa amplasate in Grecia.

Pe langa statiile noi, compania BEMOL planifica sa deschida magazine cu marfuri de prima necesitate purtand denumirea "BEMOL Market". La momentul actual reteaua "BEMOL Market" numara 17 magazine. Dupa deschiderea recenta a magazinelor BEMOL in raioanele Ungheni, Sangerei, Soroca, Drochia si Edinet, compania BEMOL a continuat sa-si extinda reteaua de magazine, aceasta fiind completata cu inca un magazin care a fost dat in exploatare la inceputul acestei saptamani la statia BEMOL din or. Chisinau (sos. Hincesti, 165/2).

Asortimentul de produse oferite in magazinele "BEMOL Market" include produse alimentare, o mare varietate de bauturi, cosmetica si accesorii auto, jucarii, cartele de reincarcare pentru telefoanele mobile si multe alte marfuri de productie straina si autohtona. Politica de preturi favorabila a companiei BEMOL asigura ca preturile la toate produsele comercializate in cadrul magazinelor BEMOL sa fie la fel de accesibile ca in alte magazine mari din Moldova. In plus, graficul de lucru neintrerupt, 24/24 ore, 7 zile in saptamana, reprezinta un avantaj competitiv in comparatie cu multe alte magazine din regiune. Si in sfarsit, ultima dar nu si cea din urma dupa importanta, cafeneaua din cadrul Magazinelor BEMOL este locul unde clientii nostri pot savura o bautura fierbinte si se pot bucura de o scurta pauza petrecuta intr-o atmosfera placuta.

Compania BEMOL si-a deschis prima statie de alimentare in decembrie 2007 si distribuie in exclusivitate produse petroliere ce corespund standardelor aplicabile ale Uniunii Europene. Societatea BEMOL este proprietatea companiei olandeze EASEUR Holding BV – unul dintre cei mai mari investitori in sectoarele energetic si al transportului din Republica Moldova.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!