Prima pagină  »  Ştiri  »  Seat vine cu un nou model de serie la Geneva
5 FEBRUARIE 2010, 09:50
1,439
0
Seat vine cu un nou model de serie la Geneva
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Dupa ce in toamna anului 2009 Seat prezenta la Frankfurt - Ibiza Concept IBZ, prototip ce prevestea aparitia in scurt timp a unui model de serie wagon, iata ca producatorul anunta ca acel concept se va transforma intr-un model de serie, varianta finala a caruia va fi prezentata in premiera mondiala la Geneva, la exact 30 ani de la stoparea productiei ultimului wagon de la Seat – 124 Familiar.

Numele noului break este Ibiza ST, un wagon practic ce este cu 18 cm mai lung decat versiunea hatchback cu 5 usi Seat Ibiza (4.05 m), si care este indreptat spre un stil activ de viata, in mare parte pentru tinerii ce s-au asezat deja la casele lor, dar care inca viseaza la versiunea Ibiza hatchback pe care o aveau inaintea casatoriei. Datorita cresterii in lungime, a crescut considerabil si spatiul de depozitare de la interior, acum port bagajul ofera 430 litri volum, fata de 292 litri pusi la dispozitie de Ibiza hatchback, insa acest spatiu poate creste si mai mult, insa doar in cazul in care pasagerii din spate vor renunta la locul sau si scaunele acestora vor fi pliate.

Gama propulsoarelor este foarte bogata chiar de la lansare… Ibiza ST se va bucura de 6 unitati, dintre care 3 pe benzina si 3 diesel TDI cu injectie common rail. Patru din cele sase propulsoare sunt turbo aspirate si dispun de injectie directa, iar intervalul de putere pe care il ofera se situeaza de la 70 la 105 cai-putere. Totusi cele mai atractive propulsoare datorita eficientei pe care le ofera vor fi unitatile 1.2 TDI si 1.2 TSI, ultimul fiind lansat in premiera anul trecut, la fel la Geneva, insa pe un alt model din concernul Volkswagen – Skoda Yeti.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!