Prima pagină  »  Ştiri  »  Alfa Romeo va sarbatori 100 de ani la Goodwood
22 MARTIE 2010, 16:54
1,975
0
Alfa Romeo va sarbatori 100 de ani la Goodwood
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Anul 2010 este unul special pentru Alfa Romeo, acesta fiind anul in care marca italiana marcheaza primul secol de existenta. Si, deoarece istoria Alfa Romeo a fost in mare parte marcata si de pasiunea acesteia pentru viteza si competitiile sportive, Alfa Romeo va marca implinirea a 100 de ani la Festivalul Vitezei de la Goodwood, Marea Britanie.

Festivalul Vitezei de la Goodwood este un eveniment anual, creat si organizat de catre pasionatii de viteza. Aici isi dau intalnire producatorii cei mai pasionati de viteza, tunneri, colectionari si, neaparat, un public enorm de mare. Editia 2010 va avea loc intre 2 si 4 iulie, iar Alfa Romeo va construi o sculptura impresionanta chiar langa Goodwood House, centrul geografic al festivalului. Mai multe detalii despre forma scuplturii italienii nu divulga, insa cert este faptul ca lucrarile vor demara in curand, iar, in rezultat, Goodwood ar trebui sa cunoasca cea mai originala si stilata opera de arta prezentata vreodata in cadrul acestui festival.

Alfa Romeo a mai pregatit pentru fanii sai, vizitatori ai aceluiasi festival, peste 50 de automobile unice din istoria marcii. Putem mentiona aici modele precum P3, Monza, 12C-37 si 2900 B Le Mans, 159 ‘Alfetta’, GTAm, Tipo 33, 185T, 164 Pro Car, precum si conceptul unic SE 048SP, cu motor V10. De asemenea, sunt asteptate si legende precum Brabham-Alfa Romeo BT46B, 8C 2300 Zagato Spider si 2900A Touring Spider. Iar cireasa de pe tort va fi formata dintr-o serie de concepte, bazate pe modelul de cursa Tipo 33.

Recent lansata la Geneva, Giulietta isi va face debutul pe piata Marii Britanii in cadrul aceluiasi festival, ea avand programata si o participare in demonstratiile de viteza de aici.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!