Prima pagină  »  Ştiri  »  Colegul nostru, Constantin Mihalachi, are parte astazi de cea mai vie
19 MARTIE 2010, 14:47
1,857
0
Colegul nostru, Constantin Mihalachi, are parte astazi de cea mai vie experienta in muntii Alpi - BMW xDrive Training - si ne relateaza cu suspans primele informatii!
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Dupa cum va anuntam acum doua zile, PiataAuto.md s-a intors in Elvetia, de asta data pentru un eveniment plin suspans si condus dinamic – BMW xDrive Training. 20 de exemplare BMW cu tractiune integrala ne-au fost puse la dispozitie in Alpii Elvetieni pentru a putea aprecia adevaratele calitati ale sistemului inteligent de tractiune integrala a bavarezilor – xDrive.

Constantin Mihalachi este cel care reprezinta PiataAuto.md la acest eveniment international. In acest moment echipa de jurnalisti petrece teste de manevrabilitate si condus in derapaj pe zapada! Am dori sa ne spuna cat mai mult despre senzatiile pe care le traieste in aceste clipe, insa asta ar fi insemnat sa-l privam de la savoarea condusului pe piscurile Alpilor Elvetieni... Am reusit sa discutam telefonic si sa primim primele poze intr-un moment de scurta relaxare a evenimentului...

Prin urmare, publicam aceste poze aici, pentru Dvs., asteptand noi si noi informatii de la cel mai dinamic eveniment al sfarsitului de iarna!

Fiti alaturi de noi!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!