Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 11:18) – Noi imagini: Citroen DS3 Racing si Citroen
4 MARTIE 2010, 11:18
1,804
0
GENEVA (Update 11:18) – Noi imagini: Citroen DS3 Racing si Citroen C3 (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
1
Cu putin timp in urma am prezentat imagini cu noul concept Citroen Survolt, insa stand-ul Citroen era mai interesant de atat. Aici si-au etalat si alte doua modele frumusetea, precum Citroen DS3 Racing si noul Citroen C3. Dar sa nu uitam si de bolidul lui Sebastien Loeb cu care va concura in acest an in Campionatul Mondial de Raliuri WRC.

Dupa ce a lansat la Salonul Auto de la Geneva din primavara anului trecut conceptul DS Concept, Citroen a inceput o adevarata revolutie ce aducea modele cu adevarat frumoase dupa design si foarte moderne dupa tehnologii. Primul din acestia avea sa devina Citroen DS3, un hatchback care ofera clientilor nenumarate posibilitati de personalizare.

Insa iata ca acum, Citroen ne prezinta varianta “fierbinte” al acestuia, sub forma noului Citroen DS3 Racing, model ce va fi produs intr-o editie limitata la 1.000 exemplare. DS3 Racing ascunde sub capota un propulsor turbo aspirat 1.6 THP ce emite 200 cai-putere si 275 Nm. Noul model se deosebeste datorita nuantelor aprinse de la exterior, cat si a vinilurilor laterale DS3.

Un alt model interesant este noul Citroen C3, vehicul care adopta la randul sau din liniile conceptului DS. Interesant la acest model este parbrizul ce continua usor pe acoperis, oferind astfel pasagerilor fata un plafon panoramic. Coeficientul aerodinamic foarte bun, si propulsoarele eficiente, fac ca Citroen C3 sa emita intre 90 si 99 g/km CO2, rezultat excelent de altfel.

Citroen DS3 Racing va fi produs in a doua jumatate a acestui an, in timp ce Citroen C3 este regasit in showroom-urile Citroen inca din Noiembrie 2009.
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!