Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 12:07) – Noi imagini: Toyota RAV4 facelift si Toyota
4 MARTIE 2010, 12:07
1,903
0
GENEVA (Update 12:07) – Noi imagini: Toyota RAV4 facelift si Toyota FT-86 Concept (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
La stand-ul companiei Toyota de la Geneva, vizitatorii au ocazia sa admire pe langa noul Prius Plug-In Hybrid, Auris HSD si noul Land Cruiser Prado, alte doua modele interesante, noul RAV4 facelift si conceptul FT-86.

Noul Toyota RAV4 facelift reprezinta o evolutie substantiala pentru crossover-ul japonez aflat acum la a doua generatie. Cu un design atragator, RAV4 capteaza atentia datorita liniilor suple si a farurilor de zi LED. Clientii pot opta pentru unul din cele 3 propulsoare oferite: 2.0 litri Valvematic (158 cai-putere si 198 Nm), 2.2 D-4D (150 cai-putere si 340 Nm) sau pentru versiunea si mai puternica 2.2 D-4D (180 cai-putere si 400 Nm). Propulsoarele pot fi cuplate la cutia de viteze manuala cu 6 trepte, automata cu 6 trepte, sau la variatorul CVT Multidrive S.

Cat priveste eficienta, propulsorul 2.2 D-4D de 150 cai-putere cuplat la cutia manuala cu 6 rapoarte si cu tractiune pe fata, detine cel mai bun rezultat de consum mediu pentru Toyota RAV4 – 5.7 l/100km.

Interiorul noului RAV4 facelift se prezinta a fi foarte modern cu o plansa de bord etajata ce cuprinde pe centru ecranul color pe care poate fi redata harta sistemului de navigare sau filmele preferate DVD. Scaunele pot fi tapitate cu piele, clientii avand posibilitatea de a le personaliza cu Alcantara.

Noul Toyota RAV4 va fi disponibil pe parcursul acestui an.

Un alt model Toyota prezentat la Geneva, insa de aceasta data concept, este Toyota FT-86, vehicul prezentat la Salonul Auto de la Tokio din toamna lui 2009. Acest sport car cu propulsor boxer de 2.0 litri si tractiune pe spate sugereaza trecutul bogat de modele sport al japonezilor de la Toyota, printre care se regaseste si legendara Toyota Corolla AE86.
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!