Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 14:40) – Premierele mondiale de la standul Renault (Foto
5 MARTIE 2010, 14:40
2,029
0
GENEVA (Update 14:40) – Premierele mondiale de la standul Renault (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
La Salonul Auto de la Geneva, compania Renault a venit cu una din cele mai ecologice game de modele din pavilionul Palexpo. Prezentate la Frankfurt in toamna lui 2009, electro-mobilele Fluence Z.E. Concept, Twizy Z.E. Concept, Kangoo Z.E. Concept si Zoe Z.E. Concept, si-au demonstrat frumusetea si eficienta de data aceasta si la Geneva.

In curand aceste modele electrice vor deveni realitate, compania Renault anunta ca deja in anul 2011, cel putin 3 modele vor iesi ca exemplare de serie de pe portile uzinelor, printre care si versiunea electrica al sedan-ului compact Fluence, cel care va fi produs in Turcia la uzina OYAK-Renault Bursa.

Pe langa modelele electrice, la standul Renault au debutat in premiera mondiala 3 automobile interesante – Twingo Gordini RenaultSport ce ne aduce aminte despre castigurile Gordini din anii ’60, extravagantul Renault Megane Coupe-Cabriolet, cat si frumosul Renault Wind. Insa francezii nu au uitat si de bolidul de Formula 1 – Renault R30, cu care vor evolua in acest sezon pilotii Robert Kubica si rusul Vitali Petrov.
GALERIE FOTO (29 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!