Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update Foto 10:09) – Premiera Mondiala: Lotus Evora 414E Hybrid,
5 MARTIE 2010, 10:09
2,021
0
GENEVA (Update Foto 10:09) – Premiera Mondiala: Lotus Evora 414E Hybrid, Lotus Evora Carbon, Lotus Elise facelift (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Lotus s-a pregatit minutios pentru Salonul Auto de la Geneva, iar astfel, dupa multa munca, britanicii au venit in Geneva cu trei noi modele – Lotus Evora 414E Hybrid, Lotus Evora Carbon si Lotus Elise facelift. Daca in materialele precedente de pana la inceperea salonului din Geneva am descris detaliat Evora 414E Hybrid si Lotus Elise facelift, a venit momentul sa ne oprim si la conceptul Lotus Evora Carbon care a debutat in premiera mondiala aici.

Dupa cum ne sugereaza si numele, Evora Carbon a inlocuit foarte multe elemente de la exteriorul modelului Evora cu materialul ultra-usor carbonul, din care este confectionat acoperisul, difuzorul de aer si splitter-ul de aer fata. Prezentat intr-o culoare alba foarte atragatoare, Evora Carbon, promite sa retina aceleasi nivele inalte stabilite de manevrabilitatea si sasiul modelului de serie.

Interiorul noului Lotus Evora Carbon Concept combina panelurile din carbon de pe usi si plansa de bord cu pielea perforata si alcantara ce poate fi regasita pe plafon, plansa de bord si podea.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!