Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault lanseaza propria gama de anvelope
31 MARTIE 2010, 12:00
2,767
0
Renault lanseaza propria gama de anvelope
De Constantin Mihalachi
0
Producatorul francez de automobile anunta ca de curand a lansat propria gama de anvelope care va putea fi cunoscuta clientilor cu numele Motrio Impulsion. In asa mod, Renault este primul producator european ce face acest pas, unul care va oferi clientilor anvelope alternative la un pret mai redus.

Pneurile Motrio Impulsion vor fi disponibile pentru modelele Renault si Dacia, urmand ca clientii sa opteze pentru unul din cele 20 dimensiuni disponibile. Noile pneuri sunt caracterizate de producator ca fiind silentioase la rulare, iar multumita blocurilor robuste de pe talon si a nervurilor centrale si longitudinale, anvelopele asigura o stabilitate si manevrabilitate inalta, in timp ce canalele longitudinale si laterale ample contribuie la reducerea riscului de acvaplanare si a distantei de franare pe suprafetele umede.

Lansarea noilor pneuri face parte dintr-un proiect mai amplu al Grupului Renault ce presupune comercializarea unei game noi de piese de intretinere si uzura oferite ca alternativa la piesele de origine. Aceste piese vor fi la fel cunoscute sub numele Motrio.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!