Prima pagină  »  Ştiri  »  Salonul Auto de la Geneva – Tuning (Foto PiataAuto.md) – Partea
9 MARTIE 2010, 18:09
2,170
0
Salonul Auto de la Geneva – Tuning (Foto PiataAuto.md) – Partea 2
De Constantin Mihalachi
0
Dupa ce cu doar cateva minute in urma am prezentat prima parte cu categoria automobilelor tunate prezente la Salonul Auto de la Geneva, iata ca acum va prezentam si partea 2-a a acestuia. Aparatele noastre de fotografiat au indragit foarte mult acest tip de automobile extrem de irezistibile, fapt demonstrat si de numarul pozelor efectuate.

Daca in primul material scoteam in evidenta bolidul-limuzina Brabus S V12 R, in a doua parte a categoriei automobilelor tunate o sa mentionam un alt automobil inedit – Carlsson C25.

La baza bolidului elaborat de Carlsson se afla Mercedes-Benz SL 65 AMG, insa in urma modificarilor efectuate de ingineri, propulsorul V12 Biturbo emite acum 753 cai-putere si un cuplu maxim de 1.320 Nm care este limitat electronic la 1.150 Nm. Astfel, multumita puterii imense, C25 accelereaza pana la 100 km/h in 3.7 secunde, iar viteza maxima este de 352 km/h.

Important este ca acest model va fi produs in doar 25 exemplare, iar si mai interesant este faptul ca Carlsson deja a vandut exemplarele programate de a fi asamblate in 2010. Se pare ca pentru cateva persoane mai putin important a fost pretul – “doar” 510.500 Euro.
GALERIE FOTO (37 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!