Prima pagină  »  Ştiri  »  Agresivitatea nu are limite. BMW Z4 Roadster by Hamann!
27 APRILIE 2010, 12:13
1,753
0
Agresivitatea nu are limite. BMW Z4 Roadster by Hamann!
De Constantin Mihalachi
0
Renumitul atelier de tuning Hamann, a decis sa dea startul sezonului de vara prin intermediul noului program de tuning format din accesorii si modificari pentru BMW Z4 Roadster. In rezultat, multumita noilor elemente aerodinamice, jantelor fantastice si puterii mai mari, BMW Z4 Roadster by Hamann devine un bolid veritabil, perfect pentru a atinge cote maxime de adrenalina.

Specialistii de aerodinamica au regandit silueta lui Z4 Roadster, iar in asa mod i-au aplicat un nou bumper fata cu spoiler si lumini de zi LED, praguri laterale sport ce ii ofera o aparenta senzationala, spoiler spate pentru a creste forta de apasare pe axul spate, cat si un nou bumper spate ce cuprinde si tevile sistemului de esapament la fel marca Hamann.

Dupa ce a trecut prin atelier, Z4 Roadster a devenit mult mai puternic si mult mai rapid. Dotata cu un propulsor de 3.0 litri TwinTurbo, versiunea sDrive35i dezvolta 306 CP si atinge o viteza maxima limiata electronic de 250 km/h. Insa dupa ce a trecut prin mainile inginerilor, aceasta produce acum 360 CP la 5.230 rpm si un cuplu maxim de 540 Nm disponibil intre 1.300 si 5.000 rpm. Iar din moment ce limitatorul de viteze a fost scos si puterea a crescut substantial, viteza maxima atinsa este de 285 km/h.

Cat priveste costul noului program de performanta, Hamann nu l-a facut public, insa acesta este unul semnificativ, mai ales ca doar jantele forjate “EDITION RACE MATT BLACK” de 20 inch, “incaltate” cu anvelope 235/30ZR20 pe fata si 295/25ZR20 pe spate, costa nu mai putin de 7.640 Euro.
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!