Prima pagină  »  Ştiri  »  Astronautii statiei spatiale internationale piloteaza bolizii BMW
29 APRILIE 2010, 15:15
1,683
0
Astronautii statiei spatiale internationale piloteaza bolizii BMW
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Inca in anul 1977, BMW a devenit primul producator de automobile ce a dat startul programelor de instruire a conducatorilor auto. Ca si la inceput, si in prezent, scopul programelor este de a oferi posibilitatea clientilor BMW de a-si cunoaste mai bine automobilul, dar si de a-si perfecta stilul de a conduce.

Cu putin timp in urma, la sediul companiei din Munchen au venit cativa oaspeti speciali, si anume astronautii statiei spatiale internationale – Frank de Winne, Robert Thirsk si Roman Romanenko, cei care, intre 27 Mai 2009 si 01 Decembrie 2009 au facut parte din misiunea spatiala SSI 20. Pana in acest moment, astronautii pilotau navele cosmice, insa acum, ei trebuiau sa testeze la limita toate modelele diviziei sport M, de la BMW M3 si M6, la X5 M si X6 M.

Dupa ce au trecut un scurt instructaj, astronautii s-au grabit sa piloteze bolizii bavarezi. La final, acestia au fost foarte entuziasmati, declarand ca au fost foarte surprinsi de puterea si manevrabilitatea exacta a modelelor BMW M.

Amintim ca si Redactia PiataAuto.md a avut ocazia sa participe la un program de instruire asemanator: BMW xDrive Winter Driving Training.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!