Prima pagină  »  Ştiri  »  Confort in stil BMW chiar si la 10.000 metri altitudine
27 APRILIE 2010, 10:36
1,937
0
Confort in stil BMW chiar si la 10.000 metri altitudine
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
Al treilea constructor mondial de aparate de zbor, Embraer, a lansat zilele trecute in Europa noua generatie de avioane cu reactie – Phenom 100 si Phenom 300. Elaborarea acestora a inceput in anul 2004, atunci cand a fost “recrutat” si studioul de design BMW Designworks SUA pentru a concepe interiorul noilor aparate de zbor.

Echipa de design s-a confruntat din start cu o sumedenie de provocari. Ideile trebuiau sa respecte regulile stricte de siguranta, iar adaugator sa devina compatibile cu procesul de asamblare a companiei Embraer, si nu in ultimul rand, sa nu devina mult prea costisitoare. La fel de important era si faptul ca Embraer nu dorea sa transfere designul interior dintr-un automobil BMW in avioanele sale, ci sa fie gasit un stil aparte, unul deosebit.

Totusi, BMW Designworks a implimentat si unele idei de ordin automobilistic. Experienta obtinuta in dezvoltarea unei pozitii cat mai confortabile si ergonomice pentru conducator, a fost implimentata si in cabina pilotilor. In asa mod, modelele Phenom 100 si Phenom 300 ofera un spatiu foarte generos, iar astfel pilotii se bucura de cea mai inalta spatiozitate din clasa.

Chiar de la intrarea in avion se observa grija pe care au avut-o designerii fata de pasagerii modelelor Phenom. S-a tinut cont de statura pasagerilor, iar astfel acestia nu sunt nevoiti sa se aplece prea mult la intrare, dar si la interior unde se vor bucura de multa libertate in miscare si confort. Clientii pot opta pentru sapte nuante a materialeleor de la interior, iar la dorinta acestia pot beneficia de cele mai exclusive materiale, printre care insertiile din lemn si pielea de calitate superioara.

Pana in acest moment deja au fost livrate peste 100 exemplare, in timp ce alte 600 comenzi asteapta sa fie onorate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!