Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Toyota RAV4 este deja disponibil in showroomul Centrului Toyota Chisinau
29 APRILIE 2010, 17:27
2,448
0
Noul Toyota RAV4 este deja disponibil in showroomul Centrului Toyota Chisinau “Continent”
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
Centrul Toyota Chisinau “Continent”, dealer oficial Toyota in Republica Moldova, este bucuros sa invite toti adeptii marcii Toyota si nu numai, in showroomul aflat pe viaductul “Centru-Botanica”, pentru a face cunostinta cu noul Toyota RAV4, modelul anului 2010.

Premiera noului model a avut loc in Martie 2010 la Salonul Auto de la Geneva, iar acum este disponibil pentru clientii din Republica Moldova.



Noua generatie a crossoverului dinamic de dimensiuni compacte, dispune acum de un design si mai rafinat in partea fata, unul care combina stilul urban cu avantajele unui automobil cu tractiune integrala. Noua grila a radiatorului, este combinata elegant cu noile blocuri optice si bumperul fata cu proiectoare de ceata incorporate, cat si cu prizele imense de aer, care ii redau noului RAV4 un surplus de agresivitate. Posteriorul noului model, continua silueta dinamica, atragand atentia cu ajutorul noilor blocuri optice cu tehnologie LED, cat si cu noul spoiler cu al treilea proiector stop incorporat.



Fiind dotat la interior cu sistemul pentru scaune Easy Flat, habitaclul lui Toyota RAV4 pastreaza practicabilitatea, universalitatea si capacitatea de transformare a interiorului dupa plac. Calitatea inalta a materialelor, noile tapiterii pentru scaune, printre care combinatia dintre piele si Alcantara, se vor regasi printre atuurile apreciate de pasagerii noului RAV4.

Inima noului model o reprezinta propulsorul de 2.0 litri ce produce 158 CP, si care este dotat cu tehnologia unica Toyota “Dual VVT-I Valvematic”. Sistemul dat, controleaza volumul de aer ce patrunde in cilindri, cu ajutorul inaltimii de ridicare a supapelor de admisie si momentului de deschidere/inchidere a acestora. Noul model Toyota RAV4, mai este dotat si cu sistemul Toyota Optimal Drive, cel care ofera un consum redus de combustibil si noxe CO2 emise in atmosfera.



Efectuati inscrierea la Test-Drive, pentru ca sa deveniti unul din primii care vor simti avantajele noului crossover Toyota RAV4.

La baza popularitatii companiei Toyota, sta ideea de a pune la dispozitia clientilor sai, cele mai bune si avantajoase oferte de pe piata. Urmand filosofia Toyota (The Toyota Way), Centrul Toyota Chisinau “Continent”, la randul sau tinde sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii de pe piata. Acesta nu este un slogan – ci un stil de viata. Noi pretuim confortul clientilor nostri, iar scopul nostru, este ca fiecare client sa simta calitatea inalta de deservire.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!