Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera: BMW ataca Panamera cu noul Concept Gran Coupe!
23 APRILIE 2010, 17:05
1,986
0
Premiera: BMW ataca Panamera cu noul Concept Gran Coupe!
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Situatia in clasa gran turismelor, acolo unde la moment domneste Porsche Panamera, se pare ca se incinge la maxim. Pe langa faptul ca Audi urmeaza sa prezinte in acest an noul A7, iar Mercedes-Benz ne tot surprinde cu concepte ca F 800 Style si Shooting Break ce prevestesc in mod propriu noul CLS, iata ca si BMW se alatura companiei cu fascinantul Concept Gran Coupe, model prezentat cu putin timp in urma la Beijing.

Cu o lungime de aproximativ 5 metri, noul Concept Gran Coupe reinterpreteaza sportivitatea si dinamismul coupe-urilor cu patru usi. Caracterizat de un design foarte apropiat de actualele modele BMW, in special Seria 5, noul prototip se pare ca nu foarte mult timp va ramane doar un concept. Agresivitatea partii frontale sugerate de prizele imense de aer, si luminile de zi LED ce contrasteaza formidabil cu nuanta neagra a caroseriei, continua usor spre spate, acolo unde linia geamurilor spate si forma portbagajului “a la coupe” ii redau o aparenta extrem de dinamica noului Gran Coupe.

E absolut formidabil! Anume asa a excalmat audienta Salonului Auto de la Beijing atunci cand noul Concept Gran Coupe a fost dezvaluit. Speram sa vedem cat mai rapid acest concept devenit realitate, cine stie, poate deja aproape de Salonul Auto de la Paris o sa aflam si primele date oficiale cu noul model.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!