Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera: Mercedes-Benz E-Class Long
23 APRILIE 2010, 15:47
1,898
0
Premiera: Mercedes-Benz E-Class Long
De Constantin Mihalachi
0
Dupa cum nu mai este pentru nimeni un secret, chinezii sunt inebuniti dupa automobile cu ampatament marit. Si cum cererea pentru acest tip de modele este mare pe piata, producatorii nu au cum sa nu satisfaca dorintele clientilor. Este si cazul lui Mercedes-Benz, cel care spre deliciul publicului a prezentat la Salonul Auto de la Beijing versiunea cu ampatament marit, E-Class Long.

Cu o lungime de 5.012 mm si un ampatament de 3.014 mm, noul E-Class Long este cu 140 mm mai lung decat versiunea standart al sedanului de clasa premium. Noul model, din start urmeaza sa fie disponibil in China doar cu doua propulsoare, a caror putere este de 204 CP si 245 CP. Acestea vor fi oferite pe versiunile Mercedes-Benz E 260 CGI BlueEFFICIENCY si E 300, ambele cuplate standart la cutia automata 7G-Tronic. Spre sfarsitul acestui an, Mercedes-Benz va mai oferi cateva noi propulsoare pentru E-Class Long, care, la fel ca si versiunile existente, vor fi echipate standart cu suspensia AGILITY CONTROL.

Clientii vor putea alege intre trei versiuni de echipare – E 260 CGI ELEGANCE, E 260 CGI AVANTGARDE, si E 300 AVANTGARDE. Versiunea E 260 CGI ELEGANCE vine echipata din start cu faruri bi-xenon, faruri adaptive in viraje, trapa actionata electronic, aer conditionat automatizat si cu sistemul COMAND DVD. Cat priveste versiunea E 260 CGI AVANTGARDE, aceasta vine echipata aditional cu plafon panoramic electronic, sistem COMAND APS cu DVD changer, sistem de climatizare THERMATIC, scaune spate cu sistem de incalzire, si sistem de incalzire aditional. In cazul versiunii E 300 AVANTGARDE, mai este oferit si sistemul multimedia pentru scaunele spate (pasagerii spate se bucura de doua ecrane cu o diagonala de 20.3 cm incorporate in tetierele scaunelor fata), sistem de patrundere la interior fara cheie KEYLESS-GO, s.a.

Spre deosebire de versiunea standart E-Class (W 212) care este asamblata in Germania, noul E-Class Long (V 212) va fi asamblat la uzina Mercedes-Benz din Beijing. Mercedes-benz E-Class se bucura de o mare popularitate in China, pana in anul 2008, aici au fost comercializate 122.000 exemplare, insa compania se asteapta ca aceasta cifra sa creasca pana la 200.000 in anul curent. 90 % din automobilele vandute aveau ampatament marit.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!