Prima pagină  »  Ştiri  »  Prezentarea noului BMW Seria 5 in Chisinau. Frumusetea dinamismului perfect.
2 APRILIE 2010, 15:46
1,578
0
Prezentarea noului BMW Seria 5 in Chisinau. Frumusetea dinamismului perfect.
De "AutoSpace", importator oficial BMW in Republica Moldova
0
La 27 Martie 2010 compania “AutoSpace”, importator oficial BMW in Republica Moldova, a prezentat noua generatie BMW Seria 5. Evenimentul a avut loc in sala de ceremonii “Casa Sarbatorii”. Noua berlina BMW Seria 5 iarasi este caracterizata de suprematia design-ului rafinat si placerii imense de la conducerea acestuia in segmentul de top al automobilelor de clasa mijlocie. Multumita exteriorului sportiv si elegant, cat si functiilor inovative de asigurare a confortului si sigurantei, generatia cu numarul sase BMW Seria 5 aduce odata cu lansarea cele mai inalte standarte de calitate ale unuia din cei mai de succes producatori auto mondiali de clasa premium.


Prezentarea noului BMW Seria 5 in Chisinau. Frumusetea dinamismului perfect.


Odata cu lansarea productiei primei generatii Seria 5, in toata lumea au fost comercializate peste 5.5 mln exemplare. La aparitia fiecarei generatii aceasta era declarata drept un etalon al stilului automobilistic si elegantei. Peste 350 oaspeti prezenti la prezentarea noii geratii au avut ocazia sa se convinga de acest lucru, reusind sa admire cate un exemplar din fiecare generatie Seria 5, cele care au fost aliniate in fata salii de ceremonii “Casa Sarbatorii”.

Odata cu lansarea productiei primei generatii Seria 5, in toata lumea au fost comercializate peste 5.5 mln exemplare.


In sala principala “Casa Sarbatorii” oaspetii erau asteptati de o galerie in care exponatele principale erau inovatiile tehnologice si design-ul elegant. Oaspetii au avut ocazia sa perceapa mai usor procesul de asamblare a unui automobil nou si sa simta inspiratia design-erilor.



Oaspetii au avut ocazia sa perceapa mai usor procesul de asamblare a unui automobil nou si sa simta inspiratia design-erilor.


In centrul salii, oaspetii erau asteptati de surprizele oferite de marca comerciala “Russkii Standart”. In aceasta seara toti doritorii au avut ocazia sa incerce gustul standartelor de calitate ale bauturii tari, atat in forma curata, cat si sub forma coktail-urilor pe baza “Russkii Standart Gold”.

In aceasta seara toti doritorii au avut ocazia sa incerce gustul standartelor de calitate ale bauturii tari, atat in forma curata, cat si sub forma coktail-urilor pe baza “Russkii Standart Gold”.


Vodka “Russkii Standart Gold” reprezinta un atribut perfect al fiecarui eveniment important si corespunde in totalitate standartelor inalte.

In cadrul prezentarii au fost dezvaluite doua versiuni BMW Seria 5, cu propulsor pe benzina si diesel. Multumita listei bogate de optionale si nuante, toti oaspetii au avut ocazia sa se convinga ca noul BMW Seria 5 poate fi modificat dupa orice gust.

Momentul culminant al prezentarii a devenit concursul ce avea ca premii efectuarea test drive-ului cu noul model pe o perioada de doua zile. Partenerul oficial al evenimentului – cel mai exclusiv hotel al orasului – Nobil Luxury Boutique Hotel a oferit castigatorilor posibilitatea de a se delecta de bucatele alese si privelistea orasului ce se deschide din ferestrele restaurantului exclusiv View Cafe & Restaurant. In scurt timp urmeaza sa fie prezentat un reportaj mai amplu cu experientele traite de cei trei norocosi.

Deja acum pe site-ul oficial BMW in Republica Moldova – www.bmw.md Dvs va puteti face cunostinta cu toate detaliile modelelor BMW si sa configurati dupa propriul plac modelul ales.

La scurt timp dupa prezentare noul model poate fi admirat si testat la reprezentanta BMW de pe strada Bucuriei 18a. Pentru informatii aditionale telefonati la urmatorul numar 22-33-99.

Importator Oficial BMW Group in Republica Moldova:
"AUTO SPACE" SRL
Showroom BMW: str. Bucuriei, 18a, Chisinau
Telefon: ( 373 22) 22-33-99
GALERIE FOTO (62 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!