Prima pagină  »  Ştiri  »  Transmisia Lexus Hybrid Drive. Prima de felul sau, si fara egal
8 APRILIE 2010, 13:00
1,883
0
Transmisia Lexus Hybrid Drive. Prima de felul sau, si fara egal in lume! ( Video)
De Continent SRL
0
Transmisia Lexus Hybrid Drive a inceput o adevarata revolutie in industria auto si a impus odata cu aparitia sa un nou nivel de putere si dinamica. Astazi, importatorul oficial Lexus din Republica Moldova, compania “Continent” SRL, propune clientilor sai a doua generatie Lexus RX 450h. Combinatia dintre puterea produsa de propulsorul pe benzina si electromotoare asigura o dinamicitate de neuitat, o reducere considerabila de combustibil, si cel mai scazut nivel de CO2 din clasa. Lexus RX450h este un automobil al viitorului, disponibil deja acum!

Unele companii producatoare de automobile abia acum incep sa propuna clientilor sai modele cu tractiune hibrid. Insa, trebuie sa mentionam, ca doar Toyota si Lexus ofera unitati hibrid cu doua electromotoare si baterii ce servesc pe toata perioada de exploatare a automobilului. Acestea nu doar ajuta propulsorul pe benzina, dar pot activa si independent de acesta, fapt ce duce la un nivel al emisiilor de CO2 egal cu zero.

Toyota si Lexus ofera clientilor sai modele hibrid de care deja acum se bucura in toata lumea peste 3 mln de proprietari. Anume acesta este argumentul principal in favoare automobilelor inovative – fiabilitate absoluta si eficienta necesara.

Cea mai importanta calitate de care dispune Lexus RX 450h – este inovativitatea sa:

- Este dotat cu tractiune integrala hibrid marca Lexus.



Pana la 40 km/h automobilul poate rula doar cu ajutorul bateriilor sidoar apoi se conecteaza propulsorul pe benzina de 3.5 litri ce genereaza 249 cai-putere. Puterea totala al tractiunii integrale hibrid este de 299 cai-putere (220 kW).

Multumita componentelor modernizate al tractiunii hibrid, sistemul cu propulsor de 3.5 litri se echivaleaza dupa putere cu cea a unei unitati de 4.5 litri (accelerare 0-100 km/h in 7.9 secunde).

- Premiera absoluta la noul model o constituie regimul secvential de schimbare manuala a treptelor, cel care fiind cuplat la cutia variatoare electronica (E-CVT), creste impresiile de control asupra automobilului.

- Unul din simbolurile inovatiilor marca Lexus este primul in lume monitor OLED, cel care nu doar reda continutul intr-o forma usor vizibila, dar care ofera si un grad inalt de lux automobilului.



- Interfata de comunicare “om-automobil” a fost imbunatatita cu ajutorul sistemelor ca:

1. Telecomanda Remote Touch;



2. Comutatorul multifunctional de pe volan;



3. Proiectarea datelor esentiale pe parbriz cu ajutorul Head Up Display.



Conducatorul si pasagerii se vor bucura de o calitate inimaginabila a pieselor audio, cat si a filmelor cu ajutorul ecranului de 8 inch EMV, multumita sistemului audio Mark Levinson Premium Sound cu sapte canale.

Numarul mare de sisteme permite pasagerilor sa se bucure de piesele preferate, pastrate fie pe flash, IPod, telefon mobil, conectand aceste sisteme prin Bluetooth, AUX si port USB.

- Pentru confortul pasagerilor, in portbagaj este pozitionat butonul ce poate scadea garda la sol al automobilului cu pana la 30 mm.

- Suspensia pneumatica electronica adopta cea mai optima garda la sol in dependenta de suprafata de drum, viteza, numarul pasagerilor aflati la bord si a lucrurilor transportate.



- Siguranta este asigurata de cele 10 airbag-uri cu deschidere in doua etape, si de caroseria cu zone de absorbire a energie la impact.

Caroseria formata din aliaj foarte puternic a devenit si mai rezistenta. Multumita tehnologiilor moderne, a fost obtinuta o reducere de greutate ca in acelasi timp sa fie imbunatatit nivelul de absorbire a energiei la impact.



Investitii de 30 mln Dolari SUA si 233 crash teste au fost efectuate pentru a elabora sistemul de siguranta al modelului RX 450h.

- In momentul cand urcati in automobil, sistemul primitor de iluminare a pragurilor da dovada ca noul sistem este foarte ospitalier cu pasagerii.

Va puteti face cunostinta cu noul crossover hibrid Lexus RX 450h in showroomul importatorului oficial, compania “Continent” SRL.



Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!